Și-a dus câinele la îngrijitoare, dar aceasta l-a lăsat la „copt”! Motivul ireal al femeii VIDEO

Ultima actualizare:

    Colby era cel mai bun prieten al lui Allison Marksfoto: arhiva personală
Colby era cel mai bun prieten al lui Allison Marksfoto: arhiva personală

Allison Marks, din Powhatan, Virginia, și-a lăsat cățelul în vârstă de doi ani la un salon special, numit Petco. Când s-a întors să îl ia, femeia avut un șoc, întrucât i s-a spus că prietenul ei canin a murit în urma expunerii excesive la căldură.

Femeia îl adoptase pe Colby, un golden retriever, când era pui, pentru a o ajuta să se împace cu recenta moarte a soțului ei. Aceasta a declarat că vineri (ziua în care s-a întâmplat incidentul, n.r.) „a fost cea mai rea zi din viața ei” după moartea soțului, potrivit nydailynews.com

Allison își iubea foarte mult cățelul, pe care îl considera „sufletul ei pereche” și îl îngrijea foarte mult. Când l-a lăsat la salonul pentru animale de casă, unde îl ducea de obicei, nu s-a gândit că nu îl va mai vedea niciodată. Când s-a întors pentru a-l lua acasă, angajații i-au spus că acesta a murit și au început să plângă împreună cu ea.

Îngrijitoarea l-a lăsat pe Colby într-o cușcă specială pentru uscare, pe care o programase să se oprească după 15 minute, întrucât trebuia să plece. Un asistent manager al salonului a informat-o pe Allison despre motivul pentru care a trebuit să plece cea care avea grijă de cățelușul ei: „Acestea sunt exact cuvintele ei: îngrijitoarea dumneavoastră a trebuit să plece pentru că trebuia să participe la o festivitate de absolvire”.

Allison Marks este revoltată și, chiar dacă angajații salonului s-au purtat exemplar cu ea de la incident, iar îngrijitoarea vinovată a fost suspendată, nu va lăsa compania să scape fără un proces: „Mă scârbește faptul că pot lăsa așa ceva să se întâmple”, a spus femeia revoltată. Aceasta va da în judecată salonul pentru „a-i face dreptate lui Colby”.

Compania a declarat că toți angajații sunt îndurerați în urma morții lui Colby și că sunt alături de clientă: „Toți cei de aici de la Petco suntem îndurerați de moartea lui Colby. Sănătatea și siguranța animalelor de casă sunt prioritatea noastră principală și ne asumăm în totalitate responsabilitatea pentru toate animalele care sunt în grija noastră. Luăm măsuri imediate pentru a investiga și înțelege situația. Gândurile noastre sunt cu familia lui Colby în această perioadă dificilă”.

Totuși, compania a declarat că nu a fost folosită nicio astfel de cușcă de uscare pentru Colby, întrucât niciunul dintre saloane nu folosește astfel de dispozitive, iar alte detalii urmează, încă, să fie investigate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image png
motanul max universitate vermont facebook jpg
dunare budapesta jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net