Și-a distrus viața sexuală după ce a slăbit 57 de kg

Ultima actualizare:

    Tânăra nu e deloc mulțumită de felul în care arată, după ce a slăbit foarte multFoto: makemeheal.com
Tânăra nu e deloc mulțumită de felul în care arată, după ce a slăbit foarte multFoto: makemeheal.com

O femeie din Marea Britanie, care a slăbit foarte mult pentru a încăpea în rochia de mireasă, regretă gestul care i-a distrus viața amoroasă.

Kristina Miles, o tânără de 23 de ani din Marea Britanie, avertizează femeile plinuțe de riscul de a scăpa de kilogramele în plus. Tânăra, care cântărea înainte de nuntă 123 de kilograme, a urmat o dietă drastică să slăbească pentru ziua cea mare, scrie Daily Star.

Totuși, deși a scăpat de 57 de kilograme, englezoaica nu a fost mulțumită de rezultat în momentul în care a ajuns în fața altarului, din cauza pielii lăsate. S-a simți ca o bătrânică și din această cauză viața ei sexuală a avut de suferit.

"Nu pot sta așa. Sunt prizonieră într-un corp cu piele în exces. Am vrut să arăt bine în ziua nunții, dar cura de slăbire  a distrus totul. Simțeam că sub rochia de mireasă este ascuns un mare secret. Toată lumea îmi spunea că arăt minunat, dar nimeni nu avea habar cât de groaznic mă simțeam pe interior", a mărturisit Kristina Miles.

Recent, femeia care cântărește în prezent 66 de kilograme, a optat pentru o operație de îndepărtare a excesului de piele, însă asigurarea de sănătate nu îi acoperă costurile. Așa că vrea să se îngrașe la loc pentru a se simți din nou bine în pielea ei și pentru a-și salva căsnicia.

"Soțul meu s-a căsătorit cu o bătrânică. Primul an de căsnicie a fost oribil. Vreau să mă simt normală din nou", a mai spus Kristina Miles.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sarmale in Japonia Captura Video HaiHui în doi jpg
image
image
image
image
image
image
crima sibiu jpg
parcul Buila Vanturarita jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Captură de ecran din 2024 05 19 la 10 10 00 png
rostariu regina maria jpg
ciocolata calda jpg
vilnius profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net