Și-au văzut iubitele abuzate pe stradă! Cum au reacționat acești bărbați VIDEO

Ultima actualizare:

    Trei bărbați și-au urmărit iubitele jignite pe stradăfoto: captură video
Trei bărbați și-au urmărit iubitele jignite pe stradăfoto: captură video

Atunci când iese din casă, o femeie este pregătită pentru toate vorbele pe care alți bărbați i le adresează, fie ele complimente sau jigniri. În schimb, acești bărbați nu au fost pregătiți să își vadă iubitele abuzate verbal pe stradă.

Trei femei au ieșit din casă într-o zi obișnuită, singura diferență fiind faptul că au fost filmate. În acest timp, bărbații pe lângă care au trecut pe stradă au început să strige după ele și să încerce să le „agațe”. Revista Cosmopolitan a condus un experiment, arătând aceste filmări iubiților lor. Iată cum au reacționat.

Primul bărbat care a urmărit imaginile a fost puțin amuzat la început, însă curând a început să se enerveze pe bărbații care comentau la adresa iubitei lui. „Nu sunt fericit cu asta”, spune el în videoclip. Acesta se supără cel mai tare în punctul în care iubita lui trece prin fața unui club de striptease, iar în acel moment, bărbatul care stătea la intrare se oferă să o angajeze acolo.

Al doilea bărbat a rămas frapat. Iubita lui a fost abordată de un alt bărbat pe stradă, care la început i-a pus o întrebare despre părul ei, însă după ce aceasta i-a răspuns, a încercat să continue conversația. Următorul bărbat care „și-a încercat norocul” cu prietena lui s-a oferit să îi maseze picioarele. După ce femeia a încercat să îl ignore, acesta s-a enervat și a jignit-o. Iubitul ei a fost chiar speriat de reacția acestor bărbați: „Acei oameni sunt înfricoșători”, a zis acesta.

Celui de-al treilea bărbat nu i-a venit să creadă când și-a văzut iubita urmărită pe stradă de un bătrân. Mai mult, la un moment dat, acesta face un comentariu despre sânii ei, iar un alt bărbat comentează la adresa tatuajelor femeii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net