Şi-a aruncat bebeluşul pe geam. Explicaţia halucinantă a mamei

Ultima actualizare:

    Bebeluşul încă trăia când a fost aruncat pe geam foto: craiovaniuz.ro
Bebeluşul încă trăia când a fost aruncat pe geam foto: craiovaniuz.ro

Jennifer Berry,în vârstă de 33 de ani, din Bronx, a şocat un cartier întreg din New York cu gestul ei absolut oribil. Femeia este acuzată de crimă după ce şi-a aruncat nou-născutul pe geam, de la etajul 7 al unei clădiri.

Fetiţa nou-născută a fost găsită pe aleea din spate a clădirii, fără suflare şi cu cordonul ombilical încă ataşat. Conform primelor informaţii oferite de medicii legişti, fetiţă a murit din cauza rănilor multiple suferite în timpul căderii, potrivit New York Times.

Moartea nou-născutei este considerată o crimă, iar mama fetei este acuzată acum de omor, pentru că atunci când a aruncat-o pe geam fetiţă încă era în viaţă.

Poliţia a spus că mama, identificată drept Jennifer Berry, a lucrat cu ceva timp în urmă în Asociaţia pentru Protecţia Copilului. Ea a fost arestată pe loc şi va rămâne în spatele gratiilor cel puţin până pe 5 octombrie.

Jennifer ar fi ascuns ultimul trimestru al sarcinii de către iubit, familie şi prieteni. Ea le-a zis apropiaţilor că a pierdut sarcina cu câteva săptămâni în urmă. Însă, luni, după ce negat iniţial, femeia a recunoscut că a adus pe lume copilul, conform unor surse apropiate anchetatorilor.

Conform acestora, aceasta ar fi născut chiar în apartamentul iubitului ei, de unde l-a şi aruncat de la geam. Aceasta l+e a spus anchetatorilor că era mort deja când l-a aruncat, însă medicii spun că nu este adevărat şi că bebeluşul ei era perfect sănătos când s-a născut.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
shutterstock 1391089070 jpg
image
image
image
image
image
image
facebook1 jpg
emil racovita colaj captura video jpg
Bronz - arsuri solare FOTO Shutterstock
62137595 jpg
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net