Sexy-ministra a devenit Prima Doamnă

Ultima actualizare:

    Fostul fotomodel Nina  Ştanski, 36 de ani
Fostul fotomodel Nina Ştanski, 36 de ani

Surpriză la Tiraspol! Sexy-ministra Nina Ştanski a devenit peste noapte Prima Doamnă a regiunii separatiste Transnistria din Republica Moldova. Însuşi liderul Evgheni Şevciuk a spus că a luat-o de nevastă pe frumoasa brunetă, fost fotomodel.

Preşedintele auto-proclamatei Republici Moldoveneşti Nistrene, Evgheni Şevciuk (47 de ani), a anunţat într-o conferinţă de presă că s-a însurat cu Nina Ştanski, un fost fotomodel, de 36 de ani, care conducea Ministerul de Externe al regiunii separatiste. Acesta a ţinut să precizeze că “în curând ea va trece la îndeplinirea obligaţiilor de Primă Doamnă în stat”. Aprigă simpatizantă pro-rusă, Nina va lăsa treburile ministerului pe seama altei persoane. Presa a scris că cei doi au mers împreună într-o vacanţă înainte ca acest anunţ să fie făcut.

Transnistria este o regiune autonomă din Republica Moldova situată la est de Nistru. Aşa-numita Re­pu­blica Moldovenească Nistreană mai controlează şi şase comune, precum şi municipiul Tighina de la vest de Nistru. Regiunea separatistă şi-a declarat independenţa în 1990, declarând Tiraspolul drept capitala sa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
sfantul mare mucenic iacob persul sfintii cuviosi natanael si pinufrie 158413 jpg
sare epsom jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net