Servitoare, sechestrată de un cuplu căsătorit. Ce plan diabolic aveau soții

Ultima actualizare:
Dina, soția care a mituit-o pe servitoare să se culce cu soțul său
Dina, soția care a mituit-o pe servitoare să se culce cu soțul său

O femeie care oferea servicii de curățenie și întreținere în casa unui cuplu bogat a trecut printr-o experiență îngrozitoare pe care n-o va uita niciodată. Ea a căzut în capcana planului diabolic al cuplului și a ajuns să fie ostatică și umilită.

Cuplul egiptean i-a dat viața peste cap femeii care nu dorea decât să își facă meseria de servitoare! Omul de afaceri Zekri Gris (56 de ani) și soția sa, Dina (35 de ani) au angajat în mod ilegal o tânără filipineză, pe care o vom numi Narissa, pentru a avea grijă de cei patru copii ai lor, relatează DailyMail.co.uk.

Zekri, bărbatul care a sechestrat-o pe servitoare
Zekri, bărbatul care a sechestrat-o pe servitoare

Dina avea însă un alt plan. Ea i-a oferit Narissei 250 de euro pentru a se filma în timp ce face sex cu soțul său, Zekri pentru că dorea să aibă un motiv și o dovadă pentru a putea divorța de el. Zekri, neavând habar de planul soției sale, i s-a părut ceva neregulă și a acuzat-o pe Narissa că a furat peste 15.000 de euro. El a decis astfel să o lege și să o sechestreze pe femeie în locuință timp de trei zile. Zekri a atacat-o pe Narissa luând-o pe nepregătite și a legat-o de un scaun. Dina l-a filmat pe soțul său în timp ce țipa la biata servitoare, acuzând-o că i-a furat bani.


    Zekri, bărbatul care a sechestrat-o pe servitoare Foto Facebook
Zekri, bărbatul care a sechestrat-o pe servitoare Foto Facebook

Ea a fost abuzată fizic și verbal de cei doi soți, dar a reușit într-un final să evadeze din acea casă. Un vecin a sunat la poliție după ce a observat-o pe femeie că fuge speriată doar în cămașă de noapte.

Cei doi soți au reușit într-un final să ajungă la judecătorie, dar nu pentru divorț, ci pentru a fi condamnați la închisoare pentru fapta lor.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net