Secretul dureros din spatele acestui sân tatuat a emoționat o lume întreagă

Ultima actualizare:
Alison Habbal, împreună cu fiica ei în vârstă de șapte ani
Alison Habbal, împreună cu fiica ei în vârstă de șapte ani

Australianca Alison Habbal avea 36 de ani când a fost diagnosticată cu cancer la sân. Au urmat o operație de extirpare a tumorii și câteva ședințe chinuitoare de chimioterapie, cărora tânăra le-a supraviețuit gândindu-se numai la cum va ”renaște” după această experiență cumplită.

Alison Habbal fusese avertizată că își va pierde mamelonul în urma operației de extirpare a tumorii și o bună parte din podoaba capilară, după tratamentul cu citostatice. Ideea unei reconstrucții mamare nu-i surâdea deloc. ”Nu voiam un mamelon fals, reconstruit din bucăți de piele luate din altă parte a corpului. M-am gândit că îmi voi face pur și simplu un tatuaj”, a declarat tânăra originară din Sidney pentru BBC.

”Un an de zile cât am fost bolnavă, m-am tot gândit cum aș arăta blondă și cu un tatuaj. Tot timpul ăsta am căutat artiști tatuatori pe internet”, a mai spus Alison. Până la urmă, tânăra a ales pe cineva din Noua Zeelandă, o artistă de 24 de ani, Makkala Rose, cu un stil îndrăzneț și plin de culoare.

Tatuajul a fost aplicat anul acesta, în Melbourne, în prima zi a lunii iulie, în timpul unei sesiuni-record, de 13 ore. Foarte încântată de rezultat, Alison a postat o fotografie cu sânul tatuat pe conturile personale de Facebook și Instagram.

Ce s-a întâmplat imediat după aceea a luat-o cu totul prin surprindere pe tânăra din Australia. Imaginea a devenit în scurt timp virală și, după ce un bărbat a întrebat ”Unde e sfârcul?”, o mulțime de comentatori, complet necunoscuți, au vrut să afle întreaga poveste din spatele tatuajului.

”Pentru că în imagine nu apare sfârcul, am libertatea de a o posta peste tot, nimeni nu mă cenzurează, ceea ce este chiar amuzant”, a declarat Alison.


    Alison Habbal, împreună cu fiica ei în vârstă de șapte anifoto: arhivă personală
Alison Habbal, împreună cu fiica ei în vârstă de șapte anifoto: arhivă personală

Alison este căsătorită și are o fiică în vârstă de șapte ani. Tânăra a declarat că nu a suferit foarte mult după operație. ”Tumoarea era acolo de ceva vreme. Mă durea. Mi-am imaginat de multe ori că o smulg chiar eu de acolo. Prin urmare, după ce mi-a fost extirpată, am fost extrem de fericită. Niciodată în viața mea nu am fost mai fericită. Probabil că nu aceasta e reacția firească, dar nu m-am gândit deloc la cicatrice”, a mai spus Alison.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net