Scrisoarea emoționantă a unui tată, după ce i-a fost ucisă soția FOTO

Ultima actualizare:
Desreen Brooks-Dutton apare în ultima fotografie alături de fiul ei
Desreen Brooks-Dutton apare în ultima fotografie alături de fiul ei

În 2013, un bătrân în vârstă de 85 de ani, care se afla la volanul mașinii sale, a accidentat-o mortal pe Desreen Brooks-Dutton, o tănără mamă, care se plimba pe trotuar cu soțul și fiul ei de numai doi ani.

În urma accidentului, bărbatul în vârstă a fost condamnat pe 18 decemrbie 2014 la 18 luni de închisoare pentru condus imprudent și i s-a suspendat permisul auto pe viață, scrie Huffingtonpost.com.

După sentință, Benjamin Brooks-Dutton, soțul femeii decedate, a scris o scrisoare emoționantă pentru toți cititorii blogului său, pe care îi îndeamnă să le spună persoanelor bătrâne despre pericolul de a conduce la o vârstă înaintată, în speranța că astfel vor fi prevenite numeroase accidente de mașină.

"Spune-le că un șofer în vârstă care își dă seama că nu mai este în putință este un pericol la fel de mare ca o persoană băută la volan. [...] Spune-le că aceasta este ultima fotografie a soției și fiului meu împreună. Spune-le că medicii au fost nevoiți să-i taie hanoracul, pe care îl poartă în imagine, pentru a încerca să o resusciteze pe asfaltul, pe care își dădea ultima suflare de viață.

Desreen Brooks-Dutton, la ziua fiului ei de doi ani
Desreen Brooks-Dutton, la ziua fiului ei de doi ani

Spune-le că ceea ce s-a întâmplat a fost catastrofal și că mașina care mi-a ucis soția a fost la un pas să-mi omoare și fiul. [...] Spune-le că de fiecare dată când mă uit la fotografia preferată cu mine și soția mă supăr din cauza felului în care am pierdut șapca din imagine, în seara morții ei. Spune-le că am ajuns la concluzia că am aruncat-o pe stradă și mi-am smuls părul din cap, terorizat de frică că va muri. [...] Spune-le că că băiețelul de doi ani, care și-a pierdut mama, are acum patru ani și este în continuare furios că ea nu se poate întoarce. Spune-le că a suferit enorm din cauza traumelor din acea seară.


    Desreen Brooks-Dutton, la ziua fiului ei de doi aniFoto: Lifeasawidower.com
Desreen Brooks-Dutton, la ziua fiului ei de doi aniFoto: Lifeasawidower.com

Arată-le această poză și spune-le că aici apare el alături de frumoasa lui mamă, la aniversarea de doi ani, ultima pe care au petrecut-o împreună. [...] Spune-le că înțelegi că vor să meargă cu mașina, dar adu-le aminte de riscuri. Spune-mi că mă vei ajuta să previn astfel de lucruri. Spune-mi că într-o zi voi putea să-i spun fiului meu că moartea mamei sale nu a fost în van", a scris Benjamin Brooks-Dutton pe blogul său.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Florin Talpan FOTO sportpictures.eu
image
image
image
image
image
image
giurgiu 1 jpg
Palatul Normanzilor, Sicilia (@Shutterstock) jpg
insula capri jpeg
pomi fructiferi jpg
4 front carburanti caseta jpg
fiat topolino jpg
batic dacic pe Columna 640x370 jpg
sat pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net