Scandal în lumea modei! Un renumit designer, declarații revoltătoare la adresa femeilor care îi poartă rochiile

Ultima actualizare:

    Așa arată rochia-bandaj creată de Herve Legerfoto: Getty
Așa arată rochia-bandaj creată de Herve Legerfoto: Getty

Declarațiile incredibile ale unui designer vestimentar renumit au pornit un întreg scandal în lumea modei. Acesta a revoltat femeile din toată lumea și a creat o imagine negativă casei de modă pentru care lucrează.

Șeful din Marea Britanie al casei de modă Herve Leger a făcut declarații care le-a înfuriat pe femeile care îi poartă rochiile-bandaj. Comentariile discriminatorii ale bărbatului au stârnit numeroase reacții negative pe rețelele sociale, potrivit metro.co.uk.

Patrick Couderc a vorbit în numele casei de modă Herve Leger atunci când a declarat că femeile bătrâne, voluptoase sau lesbiene nu ar trebui să poarte rochiile create de el: „Dacă ești o lesbiană convinsă și porți pantaloni toată viața ta, nu vrei să cumperi o rochie Leger. Lesbienele ar vrea mai degrabă să fie masculine și lejere”, mai spune acesta.

Femeile din toată lumea s-au revoltat pe rețelele sociale, unde au spus hotărâte că nu vor purta niciodată rochiile unui astfel de designer: „Drept o lesbiană voluptuoasă, această rochie cu siguranță nu este pentru mine, pentru că Herve Leger este un lesbofob, fascist al trupurilor”  și „Șeful Herve Leger va avea nevoie de propriile bandaje după ce a spus că lesbienele și femeile voluptoase nu au voie să poarte rochiile-bandaj ale brandului” au fost numai unele dintre comentariile femeilor pe Twitter.

Cu toate acestea, reprezentanții companiei au trimis un comunicat în care resping în totalitate afirmațiile lui Patrick Couderc, cu mențiunea că acestea nu reflectă valorile Herve Leger by Max Azria sau MJH Fashion, ci, mai mult, casa de modă apreciază senzualitatea și feminitatea fără a face discriminări. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net