Scandal în Australia! Huo, nu mâncăm de pe femei goale!

Ultima actualizare:

    În localul Cruise Bar, mâncarea a fost servit, pe trupul fotomodelelor angajate special în acest scop
În localul Cruise Bar, mâncarea a fost servit, pe trupul fotomodelelor angajate special în acest scop

A vrut să dea lovitura, dar s-a ales numai cu critici! Patronul barului Cruise Bar a angajat fotomodele pentru a le folosi drept platouri de pe care clienţii să mănânce ca să atragă mai mulţi clienţi.

Recent, după prima seară în care fete frumoase şi-au oferit trupurile goale drept suporturi pentru mâncare în barul Cruise Bar din cartierul Darling Habour al metropolei  Sydney, a izbucnit un imens scandal.

Femeile au protestat în stradă împotriva barului
Femeile au protestat în stradă împotriva barului

S-a cerut deja boicotarea localului de către concetăţeni. Chiar dacă patronul a explicat că s-a inspirat după tradiţia japoneză, numită nyotaimori, de a oferi mâncare de pe trupuri goale, spiritele încinse nu s-au calmat. Cele mai revoltate au fost femeile care au călcat pragul barului după ce reclamele au anunţat că se pregătesşte o surpriză de proporţii pentru clienţi. Şocate, ele şi-au vărsat nervii pe reţelele de socializare în legătură cu “spectacolul degradant şi inacceptabil” la care au asistat. Acestea susţin că fotomodelele angajate au fost umilite, prin dezbrăcarea lor în văzul tuturor.

Localul Cruise Bar din cartierul Darling Habour al metropolei  Sydney
Localul Cruise Bar din cartierul Darling Habour al metropolei Sydney

Bărbaţilor le-a plăcut să vadă fetele frumoase cu sânii goi şi părţile intime sumar acoperite cu banane şi alte preparate delicioase, dar nu au avut curajul să se pronunţe în faţa partenerelor scoase din sărite. Bărbaţii mai în vârstă nu sunt nici ei de acord cu această practică, fiindcă se tem că odraslele lor vor ajunge în bar şi vor vedea goliciunile. Speriat, patronul a refuzat să răspundă la întrebările jurnaliştilor, care vor să ştie dacă va renunţa la ideea sa. Jane Oakley, lider al Partidului Verzilor, şi-a exprimat şi ea dezaprobarea, ţinând să sublinieze: “Nu voi călca pragul Cruise Bar, dacă vreau să ies în oraş”.

Click! spune:

Nyotaimori, în traducere prezentare pe corpul unei femei, e o practică tipic japoneză considerată mai mult joc sexual decât tradiţie culinară. Constă în a mânca sushi, preparat specific bucătăriei nipone pe bază de orez şi peşte crud, de pe trupul gol al unei fete goale. Dar nici un restaurant din Japonia nu oferă aşa ceva.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net