Sarcină miraculoasă! A intrat de 7 ani la menopauză, dar a rămas gravidă

Ultima actualizare:

    Tess Morgan, 47 de ani, și soțul său, 52 de ani, au devenit părinți de fetițăFoto: arhivă personală
Tess Morgan, 47 de ani, și soțul său, 52 de ani, au devenit părinți de fetițăFoto: arhivă personală

A încercat în nenumărate rânduri să rămână însărcinată, atât pe cale naturală, cât și cu ajutorul metodelor artificiale. Chiar și așa, destinul nu i-a zâmbit lui Tess Morgan. Mai mult, și-a luat gândul de la a mai avea copii biologici după ce în 2010, pe când avea 40 de ani, a intrat la menopauză.

Viața i s-a schimbat radical la șapte ani de când a intrat la menopauză. Ea credea că în rău, dar, din fericire, a avut parte de cea mai mare binecuvântare a vieții sale. După ce se simțea în permanență lipsită de energie, avea stări de greață, era obosită și balonată, iar asta timp de câteva luni, Tess a mers la medic. Acesta a pregătit-o pentru ce este mai rău și i-a dat de înțeles că ar putea avea cancer. Alarmată, a continuat investigațiile și a făcut o ecografie.

„Doctorul îmi scana abdomenul, se uita în monitor și mi-a zis: «Ovarele tale sunt în regulă, dar uită-te la asta». Am văzut un copil și am întrebat dacă e al meu. Asistenta mă ținea de mână pentru că am crezut că voi primi vești rele. Am început să plâng pentru că n-am crezut vreodată că ar putea să mi se întâmple mie”, a recunoscut Tess Morgan, citată de The Sun.

În luna ianuarie a acestui an a adus pe lume o fetiță perfect sănătosă, care a primit numele Molly. Specialiștii cred că sarcina a fost posibilă în urma efectelor adverse ale medicamentelor pe care le lua pentru a potoli bufeurile, care i-au dereglat nivelul hormonal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net