Sacoul Melaniei, isterie în lume. A costat aproape cât venitul mediu din SUA în 2016

Ultima actualizare:

    Foto: Splashnews
Foto: Splashnews

Celebrul sacou admirat de lumea întreagă pe care l-a purtat Prima Doamnă a Americii în Sicilia a iscat reale controverse. Melania Trump a purtat în timpul vizitei din Catania o haină în valoare de 51.000 de dolari. Suma cheltuită pe un singur articol vestimentar este cu doar câteva mii de dolari sub veniul mediu din Statele Unite ale Americii în 2016.

Soția lui Donald Trump a purtat la ultima vizită din turul său, în calitate de președinte,o haină semnată Dolce&Gabanna, tapetată cu flori 3D viu colorate, în valoare de 51.500 de dolari, la care a asortat un clutch din aceeași colecție, în valoare de 1.630 de dolari. Fără nicio îndoială, Melania a fost o adevărată divă, toți ochii fiind ațintiți pe haina sa.

Cu toate acestea, articolul vestimentar a provocat isterii în rândul americanilor și nu numai. Sacoul a costat cu aproximativ 5.500 de dolari mai puțin decât venitul mediu al gospodăriilor americane de 56.516 de dolari din anul 2016, potrivit Independent.


    Melania Trump a purtat un sacou în valoare de 51,500 de dolariFoto: AFP
Melania Trump a purtat un sacou în valoare de 51,500 de dolariFoto: AFP

În timp ce soții Trump călătoreau prin Arabia Saudită, Israel, Italia, Bruxelles și înapoi în Italia, președintele a lăsat la Casa Albă un document prin care explica propunerile sale bugetare federale pentru anul 2018. Donald a propus un plan de cheltuieli de 4,1 trilioane de dolari, prin reducerea programelor de siguranță pentru cei săraci, inclusiv timbrele de mâncare și medicamente, cheltuind miliarde în plus pe serviciile militare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net