”S-a jucat cu viața mea!” Și-a băgat iubita în spital, încercând să o impresioneze

Ultima actualizare:

    A vrut să-și impresioneze prietenii, dar a sfârșit băgându-i în spitalcaptură video
A vrut să-și impresioneze prietenii, dar a sfârșit băgându-i în spitalcaptură video

O tânăra aproape că și-a pierdut brațul și a ajuns cu răni grave la spital, după ce a căzut de pe motocicleta conusă de prietenul ei, care încerca să facă scamatorii. S-a ridicat pe roata din spate a motocicletei, la 175 de km/h și a pierdut controlul acesteea.

Adam Wild (29 de ani) a fost închis după ce a provocat un accident grav, lăsându-și prietena și încă un bărbat cu răni și afecțiuni pe viață. Georgiana Saville, cea care se afla în spatele motocicletei, aprope că și-a pierdut brațele, dar va rămâne cu răni pe viață.

Un grup de șapte persoane cu biciclete și motociclete călătoreau de la Southampton, Hampshire, spre Weymouth, pe 7 mai, anul trecut. Daniel Lincoln (21 de ani) și Nina Biniaz (19 ani), și-au primit de asemenea sentința, după ce au filmat ”adrenalina” ce a băgat 2 oameni în spital, la terapie intensivă. Mai mult decât atât, cei doi făceau slide-uri printre mașinile de pe autostradă, ceea ce ar fi putut cauza o tragedie.


    S-a jucat cu viața mea!twitter
S-a jucat cu viața mea!twitter

Pe una dintre filmări se aud țipetele speriate ale fetei de 16 ani. ”Nu-l încuraja, voi muri!”. Atât ea, cât și celălalt băiat care a ajuns laspital au trecut prin mai multe intervenții, care le-au salvat brațele și picioarele, însă cu un preț. Membrele acestora nu arată ca înainte, ele iind prinse în tije de metal.

”Nimeni nu ar trebui să facă această prostie, nimic nu mă va face să uit prin ce am trecut și nimic nu mă va face să fiu bine. Aveam viața mea în mâinile lui și el s-a jucat cu ea. Mi-am pierdut abilitatea de a scrie și nu-mi mai pot continua pasiunea pentru condus. Nu se va face niciodată dreptate așa cum trebuie. El mi-a luat tot ceea ce-mi plăcea, mi-a luat serviciul, mi-a luat cotul, mi-a luat viața”, a mărturisit tânăra, potrivit The Sun.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
cel mai lung cuvânt din lume jpg
ATM jpg
weekend distractie jpeg
nava scufundata jpg
Ulpia Traiana Sarmizegetusa Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (10) JPG
image
actualitate.net
image
actualitate.net