S-a înregistrat cu telefonul în timp ce tortura și omora două prostituate! De ce susține că e nevinovat

Ultima actualizare:

    Sumarti Ningsih și Seneng Mujiasih au fost ucise de către un bancher britanic, în 2014Foto: wikipedia.org
Sumarti Ningsih și Seneng Mujiasih au fost ucise de către un bancher britanic, în 2014Foto: wikipedia.org

Un bancher britanic a ucis două prostituate indoneziene, în 2014 Cadavrele mutilate ale tinerelor au fost descoperite în apartamentul său din Hong Kong. Bărbatul a recunoscut că este vinovat de crimă.

Absolvent al facultății Cambridge și bancher de succes, Rurik Jutting (31 de ani) a comis o dublă-crimă, în Hong Kong. Poliția a găsit în apartamentul acestuia cadavrele mutilate ale prostituatelor Seneng Mujiasih (29 de ani) și Sumarti Ningsih (23 de ani), în noiembrie 2014.

Rurik era obsedat de femeile asiatice
Rurik era obsedat de femeile asiatice

Sumarti a fost găsită într-o valiză, în balconul lui Rurik Jutting. Femeia era moartă de cinci zile. Seneng era pe jos, dezbrăcată și mutilată. Potrivit The Sun, Rurik și-ar fi dat demisia de la Bank of America, unde câștigat 350.000 de lire pe an, cu doar câteva zile înainte să comită crima.

simeon stalpnicul png

Procesul este în plină desfășurare, iar Rurik Jutting a pledat nevinovat, deși a recunoscut că le-a omorât pe cele două tinere.  El susține că suferă de o tulburare de personalitate și că nu este resposabil pentru faptele lui. Acesta este unul dintre cele mai mari procese de crimă din ultimii ani, în China. Oribila crimă i-a șocat pe locuitorii din Hong Kong, considerat unul dintre cele mai sigure orașe din lume. Bărbatul riscă să primească închisoare pe viață. 

Rurik a făcut pozele în timp ce le tortura pe Seneng Mujiasih și pe Sumarti Ningsih. Mai mult, bărbatul a înregistrat cu telefonul lui torturile la care le supunea pe tinere. Anchetatorii au găsit o înregistrare cu prima lui victimă, făcută chiar înainte ca aceasta să moară. 

image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net