S-a fotografiat violând un bebeluș și a păstrat pozele! Incredibil cine le-a găsit după 17 ani

Ultima actualizare:

    Bărbatul a recunoscut că este viovatFoto: mirror.co.uk
Bărbatul a recunoscut că este viovatFoto: mirror.co.uk

Caz șocant în SUA! Gary Sovie (49 de ani) a fost arestat după ce a donat o geantă cu bunuri pentru oamenii nevoiași, în care au fost găsite imagini cu el violând un bebeluș. Bărbatul a abuzat-o în nerepetate rânduri pe fetița de doar un an și jumătate. Fotografiile, care s-au „strecurat” în geanta donată unei organziații caritabile, au fost descoperite după mai bine de un deceniu.

Parcă a fost mână cerească! Poate că nu ar fi fost descoperit, dacă nu ar fi donat on geantă cu bunuri materiale la un magazin second-hand din Ohio, în luna mai a acestui an. Un voluntar a găsit în ea o serie de imagini șocante. Se pare că bărbatul s-a fotografiat în timp ce viola o fetiță de doar 18 luni, potrivit Mirror.

32 de fotografii bebelușul abuzat sexual au fost prezentate în fața judecătorului, care a decis ca bărbatul să-și petreacă următorii 17 ani în spatele gratiilor. Imaginile de tip Polaroid ar fi fost făcute în anul 1999. Fetița care avea aproximativ 1 an și 6 luni la vremea abuzului a fost indentificată de mama ei, dar aceasta nu a participat la proces. Femeia susține că niciodată nu a suspectat că fetei ei i s-ar fi întâmplat ceva, minora neavând nicio amintire legată de cuplitul abuz prin care a trecut.

După ce a fost arestat, Gary Sovie le-ar fi spus polițiștilor că este un „bărbat foarte bolnav”. Sovie a pledat vinovat pentru viol, a plătit 35.000 de dolari, iar judecătoarea Julie Lynch a hotărât ca pedofilul să primească 17 ani de închisoare. De asemenea, după ce iese din închisoare, este obligat ca la fiecare trei luni să se înregistreze ca agresor sexual, pentru tot restul vieții. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
preturi peste, slatina, olt   foto alina mitran (9) jpg
munte pixabay jpg
caine pixabay jpg
pensie jpg
restaurant 1284351 1280 jpg
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net