S-a certat cu vecina şi a demolat-o cu buldozerul

Ultima actualizare:

O casă, patru maşini şi o ambarcaţiune marină, complet distruse. Acest prăpăd a fost făcut de australianul James Sager, drept răzbunare pe prietenul său, Mark Fraser, şi soţia sa, Deborah Kerr.

Luni, 8 iunie, ora 6.55 (a.m.). Un zgomot infernal tulbură liniştea micuţei localităţi Teralba, situată la nord de metropola Sydney. Vacarmul îngrozitor este făcut de un buldozer de 49 de tone

Casa australiencei Deborah Kerr a fost făcută una cu pământul
Casa australiencei Deborah Kerr a fost făcută una cu pământul

“Monstrul” se năpusteşte asupra a 3 maşini şi o barcă pe care le face una cu pământul. Buldozerul condus de australianul James Sager, de 48 de ani, se îndreaptă apoi năprasnic spre casa din apropiere. Înăuntru se află Deborah Kerr, de 56 de ani, soţia lui Mark Fraser, şi cele două fiice ale lor, de 15, respectiv 20 de ani. Dorm buştean. Veranda începe să tremure din toate încheieturile. Vacarmul apocaliptic invadează liniştea somnului. Deborah se trezeşte înspăimântată. Aude ca prin vis un ţipăt. “Ieşiţi afară, intră cu buldozerul!”, este glasul unui vecin. 

simeon stalpnicul png

Abia apucă să le strige înainte ca Sager să izbească zidurile casei cu “monstrul”. Se trezesc şi fetele şi ţâşnesc afară, împreună cu mama. Se salvează cu doar o clipă înainte ca buldozerul să devasteze casa. Impactul e puternic ca o bombă. Vecinii cheamă poliţia, care soseşte în 15 minute. Un poliţist se caţără pe buldozer, îi sparge geamul şi îl imobilizează pe Sager cu spray paralizant.  Numai aşa reuşeşte să oprească “monstrul” ce se pregătea de noi distrugeri. După ce e arestat, atacatorul spune că a furat buldozerul de la o mină din apropiere. Voia să-l calce cu el pe fostul prieten, Mark Fraser, şi familia lui. Spera să se răzbune astfel, după ce s-au certat. Fraser obţinuse un ordin de restricţie împotriva lui Sager, în octombrie 2014. Îl acuzase atunci că ar fi ameninţat-o pe una dintre fiicele lui. Acum, Sager riscă să stea mulţi ani în puşcărie pentru distrugeri şi tentativă de omor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
zone depromenada in cucuresti calea victoriei jpeg
Femeie bolnava in pat - eutanasiere - ingrijire FOTO Shutterstock
NATO Joint Warfare Centre jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
supermarket 5202138 1280 jpg
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net