S-au pozat goale prin zăpadă, dar nu se așteptau să pățească asta FOTO

Ultima actualizare:

    Cele două tinere s-au zbenguit goale prin zăpadă, în văzul lumiifoto: Daily Star
Cele două tinere s-au zbenguit goale prin zăpadă, în văzul lumiifoto: Daily Star

Două tinere din Rusia au vrut să realizeze un pictorial inedit, cu ele goale, prin oraș, însă nu s-au așteptat ca șeful lor să vadă aceste imagini.

Alina Zotova, în vârstă de 23 de ani și Lika Ignatyeva, de 24 de ani au vrut să fie protagonistele unei ședințe foto deosebite, în pauza de masă, așa că nu s-au sfiit să-și dea hainele jos pentru fotograful  Dimitry Kulishenko, în vârstă de 30 de ani, informează Daily Star. Imaginile cu cele două rusoaice plimbându-se în costumul Evei prin oraș, deși afară era extrem de frig, au devenit la scurt timp virale. Din păcate pentru cele două fete, acestea au fost văzute și de șeful lor.

Pozele au ajuns în mâinile șefului

Cele două rusoaice dezbrăcate au scandalizat trecătorii
Cele două rusoaice dezbrăcate au scandalizat trecătorii

Trecătorii, care au asistat fără voia lor la controversatul pictorial, au rămas șocați să vadă tinerele complet goale, în plină stradă. "Tocmai ieșeam din magazin, când am văzut cele două fete defilând prin zăpadă. Se amuzau în timp ce un bărbat le fotografia. M-am gândit că sunt drogate, căci era clar că nu era o ședință foto profesionistă", a povestit Inga Kuznetsova, o femeie de 45 de ani.

Spectacolul pornografic a atras curând numeroși curioși. Oamenii s-au îngrămădit să le vadă pe femei dezbrăcate, însă mulți au plecat dezamăgiți, căci tinerele au fost somate de polițiști să se îmbrace, apoi au fost amendate cu echivalentul a cinci lire sterline pentru deranjarea ordinii publice.

Pictorialul a ajuns și în mâinile managerului de magazin, unde lucrau cele două rusoaice. Acesta le-a concediat pe amândouă, dezamăgit de purtarea lor. "Ne-am distrat și noi puţin. Nu ştiu cum vom mai reuşi să ne găsim acum un loc de muncă, ţinând cont că pozele cu noi sunt pe tot Internetul", a declarat una dintre modele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
sfantul mare mucenic iacob persul sfintii cuviosi natanael si pinufrie 158413 jpg
sare epsom jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net