S-au căsătorit după 52 de ani! Povestea emoţionantă a iubiţilor din copilărie regăsiţi din întâmplare

Ultima actualizare:

    Pat şi John s-au reîntâlnit după 52 de ani şi s-au căsătoritFoto: Photoland/Caters
Pat şi John s-au reîntâlnit după 52 de ani şi s-au căsătoritFoto: Photoland/Caters

Un cuplu a cărei logodnă a fost distrusă din cauza serviciului militar s-a căsătorit după ce cei doi parteneri s-au reîntâlnit după 52 de ani. Pat şi John s-au întâlnit prima oară când aveau 19, respectiv 20, dar au ajuns să fie soţ şi soţie de abia la 70 de ani.

John avea 20 de ani când s-a îndrăgostit de Patricia, care avea pe atunci 19 ani, în oraşul natal din nord-vestul Angliei, Maryport. 

Cei doi s-au logodit la scurt timp, iar John a decis să se înroleze în armată în 1963. A fost însă trimis în Gambia, în Africa, de unde nu avea cum să sune sau să trimită scrisori. Evident, relaţia a avut de suferit şi John şi Pat s-au despărţit. Cei doi au cunoscut alţi oameni, s-au căsătorit şi au avut copii, deşi au continuat să se întrebe ce s-a întâmplat cu celălalt, potrivit mirror.co.uk. 

Pat s-a căsătorit cu un alt bărbat din oraşul natal şi a avut două fete. În ultimii ani, Pat a rămas singură şi s-a gândit mereu la John: "L-am iubit mereu. Am fost distrusă când ne-am despărţit". 

John în schimb s-a mutat, după ce a revenit din Africa, în Irlanda de Nord cu prima soţie. S-a stabilit din nou în Anglia cu a doua soţie, cu care a fost căsătorit timp de 35 de ani, până femeia a murit în urmă cu patru ani. El are două fete şi un fiu. 

După 52 de ani, o întâmplare i-a adus din nou împreună pe foştii iubiţi. John s-a întâlnit, din pur noroc, cu fata lui Pat, Julie. 

Fără să stea pe gânduri, cei doi s-au căsătorit şi acum locuiesc împreună în oraşul natal. Pat a spus că e "un vis devenit realitate" faptul că s-a căsătorit cu John în sfârşit. 

"Şi-a iubit soţul, mi-am iubit soţia, dar asta e soarta. A fost o şansă la un milion că m-am întâlnit cu Julie. Dacă nu vorbeam cu ea, nu eram aici. Avem multe de recuperat", a adăugat şi John.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
cel mai lung cuvânt din lume jpg
ATM jpg
weekend distractie jpeg
nava scufundata jpg
Ulpia Traiana Sarmizegetusa Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (10) JPG
itp 1024x681 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net