Românul care și-a executat familia, în Texas, a fost condamnat la închisoare pe viață

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Camil Mătase și-a ucis soția și fiul cel mare, în 2013, pe motiv că era foarte gelos, iar băiatul, despre care susținea că e bolnav, nu ar fi rezistat fără mama lui. Apărarea lui a fost spulberată, iar judecătorii i-au dat cea mai aspră pedeapsă.

Camil Mătase, originar din Brașov, stabilit însă de ani buni în Texas a ajuns pe cele mai importante canale de știri din Statele Unite după ce s-a descoperit că și-a ucis soția și fiul cel mare. Era gelos pe femeie, astfel că a cumpărat o armă și a împușcat-o de mai multe ori în timp ce dormea. Bărbatul avea suspiciuni că soția lui ar fi intrat într-un anturaj cu persoane care se ocupau de trafic de droguri și proxenetism. Trupul femeii de 47 de ani și a fiului cel mare de 26 de ani au fost găsite într-o baltă de sânge. Mezinul familiei, care avea 17 ani la acea vreme, a avut norocul să scape cu viață pentru că nu se afla acasă. 

Camil Mătase a fost condamnat de către judecătorii texani la închisoare pe viață, asta după ce s-a avut în vederea cererea autorităților române ca acesta să nu fie supus pedepsei cu moartea. 

image
image
image
image
image
image
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net