Românul care a dat lovitura cu o shaormerie în Detroit

Ultima actualizare:

    Bogdan a deschis shaormeria în 2006Foto: adevarul.ro
Bogdan a deschis shaormeria în 2006Foto: adevarul.ro

Un român deține unul dintre cele mai populare localuri din Detroit, o shaormerie pe care a deschis-o în urmă cu zece ani. Bogdan Tarasov este însă nevoit să își mute afacerea în alt loc.

Shaormeria Bucharest Grill a fost deschisă în 2006 și se află acum în interiorul Park Bar, de lângă sala de spectacole Fillmore Detroit, dar se va muta la sfârșitul lunii februarie într-un centru comercial din estul orașului american, conform adevarul.ro.„Asta nu a fost alegerea noastră. Ştiu că o mulţime de oameni sunt dezamăgiţi“, a declarat Bogdan Tarasov, proprietarul Bucharest Grill, potrivit publicaţiei „Detroit Free Press“.

Iată povestea lui Bogdan și a shaormeriei sale

Originar din Tulcea, Bogdan Tarasov s-a stabilit în Statele Unite ale Americii în urmă cu mai mulţi ani. În România, el lucra într-un restaurant, iar când a ajuns în SUA s-a ocupat de domeniul construcţiilor. Primul contact pe care l-a avut cu locaţia în care avea să deschidă şi primul restaurant Bucharest Grill a fost când acestuia i s-a solicitat să lucreze şi să amenajeze spaţiul respectiv, potrivit wall-steet.ro. A deschis acolo shaormeria, iar succesul lui a crescut de la an la an, devenind unul dintre cele mai populare localuri din Detroit. La local vin cei care merg la meciurile de baseball ale echipelor Tigers şi Lions, la concerte sau pentru locuitorii din apropiere

„Am avut un foarte mare succes acolo. Ne-am construit numele nostru. Totul a început în acel colţ“, a mai spus Bogdan Tarasov pentru „Detroit Free Press“.

Acum trei luni însă, proprietarul spațiului l-a anunțat că trebuie să se mute, pentru că are alte planuri cu locul respectiv. Bogdan a vrut să găsească o locație centrală, la fel ca cea actuală, însă i-a fost imposibil din cauza chirie ridicate, a lipsei de locuri de parcare pentru angajați și a faptului că nici o locație nu era potrivită pentru activitate de tip ”carry-out”. 

Mai mult, el nu a vrut să crească prețurilor. La Bucharest Grill, o shaorma de pui costă 4,99 dolari. Românul este însă mulțumit de noua locație: este mai mare, are mai multe scaune, o zonă amplă de servire și locuri gratuite de parcare.      

Bucharest Grill are în prezent o reţea de trei unităţi, toate situate în Detroit, aproximativ 100 de angajaţi (60 lucrează în locaţia din Park Bar), iar planurile lui Bogdan vizează o creştere la 120 de angajaţi chiar la începutul lui 2016.  Reprezentanţii Park Bar au publicat pe pagina de Facebook un mesaj în care ţin să dezmintă zvonurile potrivit cărora ei ar forţa mutarea Bucharest Grill.

„Am petrecut împreună nouă ani şi am văzut cum o afacere mică cu doar câţiva casieri a crescut şi s-a transformat într-o poveste de succes, cu mai multe locaţii. De fapt, acesta este motivul pentru care ambii proprietari s-au întâlnit în acest an pentru a discuta despre viitorul Bucharest Grill. Ei sunt extram de populari şi, practic, nu mai pot să încapă în spaţiul mic care le-a fost casă pentru atât de mulţi ani. Suntem recunoscători pentru sprijinul lui Bogdan şi al Bucharest Grill, iar mesajele negative, cu neclarităţi, ne sunt dăunătoare“, se arată în mesajul publicat de Park Bar pe Facebook.      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0875101574 jpg
image
image
image
image
image
image
ceai rozmarin jpg
document pentru pensie jpg
image png
cutremur ialomita slobozia 2 noiembrie 2023 18867841 jpg
loterie jpg
Vitamine pentru piele jpg
pana pasare huia colaj captura video jpg
Salonul Auto Beijing, Xpeng, foto Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net