Revoltător! Cum vrea soţia lui Assad să mintă întreaga lume că viaţa e perfectă în Siria

Ultima actualizare:

    Asma al Asad este soţia preşedintelui Sirieifoto: Instagram
Asma al Asad este soţia preşedintelui Sirieifoto: Instagram

Asma al Asad, supranumită “Prima doamnă a Infernului”, este din ce în ce mai activă pe contul de Instagram. Ultimele imagini din Siria care au circulat pe Internet ne arată un iad, însă dacă e să ne luăm după pozele postate de Asma, viaţa în Siria pare aproape perfectă.

Familii, copii, zâmbete şi îmbrăţişări. Asta vedem pe contul de Instagram al nevestei preşedintelui sirian, Bashar al-Assad, cel care săptămâna trecută a lansat un atac cu arme chimice şi 87 de oameni, printre care şi copii, au murit.

Pagina de socializare a Primei Doamne a Siriei este special concepută pentru a face restul lumii să creadă că viaţa în Siria este perfectă, scrie Daily Mail.


    foto: Instagram
foto: Instagram

Din fotografii reiese că Asma participă la tot felul de campanii umanitare şi acţiuni caritabile şi este nelipsită din spitale şi şcoli.

Într-o fotografie postata miercuri, aceasta apare alături de un grup de elevi care au terminat clasa cu rezultate excelente.


    foto: Instagram
foto: Instagram

Asma are 41 de ani şi s-a născut în Marea Britanie. Pe Instagram are peste 120.000 de urmăritori. În comentarii, internauţii o numesc “criminală”, “psihopată” sau chiar “satană”.

image
image
image
image
image
image
turcia produse1 jpg
naufragiu grecia jpg
bani euro pixabay jpg
Canicula in Romania FOTO Profimedia jpg
Waldspirale darmstadt jpg
scortisoara jpeg
chili pepper 1783761 1280 jpg
athenee palace jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net