Revoltător! Ce a făcut Donald Trump când un bebeluș i-a întrerupt discursul

Ultima actualizare:

    Donald Trump, scos din fire de un bebeluș care plângeafoto: Getty Images
Donald Trump, scos din fire de un bebeluș care plângeafoto: Getty Images

Hotărât lucru, Donald Trump reușește să fie mai nesuferit decât Hillary Clinton în această campanie prezidențială, iar asta nu e deloc o sarcină ușoară. Ultima victimă a canditatului republican la președinția Statelor Unite este un bebeluș care a avut ”neobrăzarea” să-i întrerupă repetat discursul cu urletele lui.

Totul s-a întâmplat marți, 2 august, în timpul unui discurs electoral în Virginia. Donald Trump, candidatul republican la alegerile prezidenţiale din noiembrie, abordase cu înflăcărare o temă financiară, când un bebeluș a început să plângă.

Iniţial, Trump nu a părut deranjat de faptul că bebeluşul nu stătea liniştit şi a asigurat-o pe mamă că nu este nicio problemă.

„Nu-ţi face probleme din cauza copilului, iubesc copiii. Ador copiii, aud acel copil plângând şi îmi place. Ce copil frumos! Stai liniştită! Uite, mama aleargă. Stai liniştită! E tânăr, e frumos, e sănătos. Exact asta ne dorim.”

După câteva minute însă, magnatul s-a sucit și i-a spus mamei că totul a fost o glumă şi că nu vrea un copil care plânge să-i întrerupă constant discursul, potrivit DailyMail.

“De fapt, eu doar am glumit! Poţi să scoţi bebeluşul afară din sală! Cred că m-a crezut cu adevărat când am spus că iubesc să aud un bebeluş plângând în timp ce eu vorbesc”, a declarat acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
sfintii imparati constantin si mama sa elena images jpeg
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
image
actualitate.net
image
actualitate.net