Regina Elisabeta încalcă o tradiție vestimentară, pentru prima dată în 40 de ani

Ultima actualizare:

    Regina Elisabeta încalcă o tradiție vestimentarăclick!
Regina Elisabeta încalcă o tradiție vestimentarăclick!

Theresa May a anunțat săptămâna trecută că vor exista alegeri parlamentare pe 8 iunie 2017, acest lucru uimind pe toată lumea, inclusiv Familia Regală. La acest eveniment va participa și Regina Elisabeta, însă nu așa cum ne-a obișnuit de-a lungul timpului.

Din cauza acestui anunț, vor avea loc schimbări în Familia Regală. Regina Elisabeta va purta o ținută mai puțin formal la deschiderea noii legislaturi a parlamentului britanic, după alegerile care vor avea loc pe 8 iunie.

În cazul Reginei, o ținută mai puțin formal, The Telegraph anunșă că aceasta nu va purta coroana sau pelerine, ci o ținută de zi. Acest lucru s-a mai întâmplat doar în martie 1974, când Harold Wilson a câștigat alegerile în fața lui Edward Heath.

Ținuta pe care Regina o va purta încalcă pentru prima dată în 40 de ani tradiția vestimentară. Aceeași regulă vestimentară se va aplica și soțului Reginei, Ducele de Edinburgh, acesta renunțând la uniforma tradițională.

Pe lângă vestimentație, Regina Elisabeta a II-a va trebui să facă schimbări și în ceea ce privește mijlocul de transport. Aceasta va sosi înt-o mașină în locul trăsurii aurii.

„Majestatea Sa trebuie să participe și să susțină procesul parlamentar și constituțional, programul de îndatoriri al Reginei a fost modificat. Drept rezultat, ceremonia anuală pentru ‘Order of the Garter’, care ar fi trebuit să aibă loc pe 19 iunie, a fost  anulată”, au declarat reprezentații Casei Regale.

Totodată, în declarația emisă, s-a specificat că ceremonia de deschidere a legislaturii parlamentare va fi mai serioasă decât de obicei, lipsind unele elemente festive.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Orasul Vilnius FOTO getyourguide.com
image
image
image
image
image
image
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
cel mai lung cuvânt din lume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net