«Regele medicamentelor» şi soţia au fost găsiţi spânzuraţi

Ultima actualizare:

    Barry Sherman, care avea o avere de 3,2 miliarde de dolari, împreună cu soţia, Honey
Barry Sherman, care avea o avere de 3,2 miliarde de dolari, împreună cu soţia, Honey

Miliardarul şi-a spânzurat soţia şi apoi s-a spânzurat şi el? De asta este suspectat mogulul industriei farmaceutice canadiene, Barry Sherman. Această variantă a poliţiei e însă criticată de familie.

Canada este în stare de şoc! Vineri, 15 decembrie, miliardarul Barry Sherman, de 75 de ani, şi soţia sa, Honey, de 70 de ani, au fost găsiţi spânzuraţi de o bară la marginea piscinei interioare din subsolul reşedinţei lor de 5,4 milioane de dolari din Toronto. Supranumit „regele medicamentelor generice”, Sherman este fondatorul Apotex Inc, una dintre cele mai importante companii farmaceutice din întreaga lume şi avea o avere de 3,2 miliarde de dolari (n.r. se situa pe locul 7 în topul celor mai bogaţi canadieni).  El a fost găsit spânzurat lângă soţia sa, de asemenea spânzurată, de către un agent imobiliar care îi ajuta să-şi vândă casa pentru a se muta în Florida. 

După examinarea cadavrelor şi constatarea că nu erau urme care să arate că cineva a intrat cu forţa în imensa vilă, poliţiştii au ajuns la concluzia că miliardarul de origine evreiască şi-a ucis soţia în alt loc, a atârnat-o deasupra piscinei  şi apoi s-a spânzurat lângă ea. O altă ipoteză ar fi că cei doi s-ar fi sinucis împreună. Concluzia poliţiei a fost aspru criticată de cei patru copii adulţi ai cuplului. “Poliţia să facă bine investigaţiile. Este imposibil ca părinţii noştri care iubeau atât de mult viaţa să facă aşa ceva”, au spus aceştia prin intremediul unui comunicat al companiei. Apotex Inc. Moartea soţilor Sherman a şocat lumea politică şi a afacerilor din Canada. Nababul Barry Sherman era un apropiat al premierului Justin Trudeau, a cărui campanie electorală a susţinut-o. De asemenea, mogulul era unul dintre susţinătorii financiari importanţi ai Partidului Liberal, aflat la guvernare în Canada. 

Anual, compania  Apotex Inc face vânzări de circa 2 miliarde de dolari în peste 45 de ţări, inclusiv în România. Soţii Sherman erau recunoscuţi pentru generozitatea cu care ofereau bani în scopuri caritabile. Ei aveau însă şi duşmani. Se vorbeşte despre supărarea unor rude pe care Sherman le-ar fi înlăturat din companie.

image
image
image
image
image
image
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net