Reclama care i-a şocat pe japonezi şi a fost retrasă. Cum apare această tânără

Ultima actualizare:

    După ce, aparent, petrece un an în care este hrănită constant, femeia se aruncă în piscină şi se transformă într-un ţiparcaptură Youtube
După ce, aparent, petrece un an în care este hrănită constant, femeia se aruncă în piscină şi se transformă într-un ţiparcaptură Youtube

O reclamă care promova un oraş din Japonia a fost interzisă, după ce a fost catalogată drept sexistă şi perversă.

Clipul menit să promoveze oraşul Shibushi, cunoscut pentru crescătoriile de ţipari, a fost retras la scurt timp, din cauza controverselor apărute în jurul lui.

În videoclipul care durează două minute apare o tânără, într-un costum de baie negru, care înoată într-o piscină şi cere să fie hrănită. În scenele următoare, aceasta stă pe marginea piscinei şi se joacă cu un cerc hula hoop, apoi reclamă ia o întorsătură cel puţin ciudată, scrie stirileprotv.ro, care citează The Guardian.

După ce, aparent, petrece un an în care este hrănită constant, femeia se aruncă în piscină şi se transformă într-un ţipar. În tot acest timp, naratorul povesteşte cum a jurat să o protejeze şi să o crească: “Am hrănit-o până când a crescut şi s-a săturat, şi i-am dat voie să doarmă suficient”. După câteva secunde, următoarea scenă înfăţişează un ţipar, care este tăiat şi gătit pe un grătar. “Avem grijă întotdeauna cum ne creştem ţiparii!”, este mesajul final al reclamei.

Internauţii s-au declarat revoltaţi de idee şi au catalogat reclamă “perversă”. “Reclama asta mă face să mă gândesc la o fetiţă care a fost răpită şi ţinută închisă, este deziluzia unui pervers”, a spus un user pe Twitter. Reclama a fost scoasă, dar reprezentanţii au declarat că nu a existat intenţia de a jigni pe cineva, ci au vrut să tragă un semnal de alarmă asupra faptului că specia este în pericol.

“Suntem conştienţi că unii oameni s-au simţit jigniţi de acest clip. Dar noi nu am vrut decât să promovăm faptul că oraşul este cunoscut pentru crescătoriile de ţipări”, au declarat reprezentanţii.

Urmăriţi mai jos reclama care a stârnit atâtea controverse

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net