A rămas blocat timp de 3 zile într-un fast-food după atentatul din Londra

Ultima actualizare:

    Un bărbat a rămas blocat într-un magazin de kebab timp de trei zile
Un bărbat a rămas blocat într-un magazin de kebab timp de trei zile

Un lucrător comercial al unui fast-food a fost prins în haosul atacului terorist de la Podul din Londra și a rămas blocat în magazin, deoarece credea că nu are voie să plece.

Birsen Sabri  se afla cu un etaj deasupra Cafe Rossi, când s-a apropiat de fereastră pentru a filma haosul din stradă. Focurile de armă l-au speriat și a căzut, dând cu capul de un frigider. În momentul în care și-a revenit observase că întreaga zonă fusese evacuată.

Acesta s-a ascuns împreună cu mai mulți clienți speriați  într-o cameră unde ținea depozitate mai multe produse alimentare. În momentul în care s-au simțit în siguranță, clienții au fugit, însă nu și Sabri.

Încă speriat, muncitorul nu s-a alăturat celorlalți, rămânând departe de ferestre, deoarece focurile de armă continuau să se audă în jurul magazinului. În momentul în care atacul s-a terminat, poliția securizaze întreaga zonă cu un cordon, iar Birsen credea că este blocat înăuntru.

Colegii săi nu au putut ajunge la el din cazua cordonului, acesta rămânând timp de trei zile blocat în magazin, până când drumul a fost redeschis. Aceștia au încercat să-l ajute cu mâncare, însă nimeni nu putea trece de locul crimei. Bărbatul se simte norocos că a avut ce să mănânce în cele trei zile în care a fost captiv.

”A fost un șoc imens. Totul s-a terminat în 10 minute, dar nu mă puteam mișca, așa că am rămas”, a declarat acesta, conform Daily Mail.  Aslam, un bărbat care lucra la câțiva metri de locul în care au fost împușcați cei trei teroriști și-a amintit întreaga scenă pe care a văzut-o cu propiii ochi.

"A fost destul de înfricoșător. Am avut opt ​​persoane aici, apoi poliția și oamenii au început să alerge și nu știau dacă să iasă sau să rămână. S-au speriat, așa că i-am dus undeva în spate să rămână în siguranță. După ce teroriștii au fost omorâți, poliția țipa ca toată lumea să iasă, moment în care ne-am îmbulzit spre stația de metrou Borough”, a povestit lucrătorul comercial.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net