Proteste violente la una dintre cele mai mari universităţi din SUA

Ultima actualizare:

    Protestarii au spart geamurile unei clădiri din campus
Protestarii au spart geamurile unei clădiri din campus

Universitatea Berkely din California a fost scena unor proteste violente miercuri. Studenţii au ieşit în campus pentru a protesta o conferinţă organizată de oficiali unde urma să vorbească Milo Yiannopoulos, susţinător al lui Trump cunoscut pentru discursul rasist şi xenofob.

Evenimentul a fost anulat cu două ore înainte după ce 1.500 de oameni au ieşit în campusul universităţii. Protestul a fost unul violent, după ce mai mulţi oameni au spart geamurile clădirii uniunii sutdenţilor, conform latimes.com

Yiannopoulos, în vârstă de 32 de ani, este redactor al site-ului de extremă dreaptă Breitbart News şi a fost acuzat de rasism, misoginism şi islamofobie. El a devenit cunoscut în această vară, după ce a atacat-o pe Twitter pe actriţa de culoare Leslie Jones. 

El a făcut un tur al universităţilor din SUA, care a fost marcat de proteste, controverse şi chiar violenţe. Evenimentul de la Berkeley era ultimul din acest tur şi al doilea care a fost anulat ca urmare a protestelor. Din cauza violenţelor din timpul manifestaţiilor de la Berkeley, universitatea a fost închisă. Poliţia a ameninţat studenţii care au participat la protest că vor fi arestaţi dacă nu pleacă, însă fără succes. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bere istock jpg
image
image
image
image
image
image
ciocolata calda jpg
vilnius profimedia jpg
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net