Profesoară bisexuală, implicată într-o orgie cu o elevă și doi bărbați

Ultima actualizare:

    Foto: Arhiva
Foto: Arhiva

O profesoară bisexuală din Marea Britanie a fost acuzată că a fost implicată într-o orgie cu una dintre elevele sale. După ce a sedus-o, a convins-o să facă sex împreună cu alți doi bărbați.

Profesoara, care are 45 de ani, dar a cărei identitate a fost păstrată anonimă, a început să se apropie de una dintre elevele sale de 18 ani înainte de a absolvi liceul. I-a obținut numărul de telefon, iar în ziua absolvirii a condus-o acasă, unde a convins-o să întrețină relații intime, precizează Daily Star.

Și-a sedus eleva pentru a se culca cu ea
Și-a sedus eleva pentru a se culca cu ea

Ulterior, fata de 18 ani a acceptat și partide de sex în trei, ele două și partenerul profesoarei. Peste puțin timp, totul s-a transformat într-o adevărată orgie, când a fost invitat și un prieten tot al profesoarei. Este foarte posibil ca totul să fi ieșit la iveală în momentul în care fostul cadru didactic s-a despărțit de iubitul ei. Anchetatorii au descoperit că îl mituise pe acesta cu peste 15.000 de euro pentru a păstra tăcerea.

Profesoara a fost acum demisă din funcție, fără a mai avea vreodată posibilitatea de a lucra în învățământ.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net