Prințul William și Kate, dezvăluiri despre al treilea copil. Unde se va naște bebelușul

Ultima actualizare:

    Kate și William stabilesc ultimele pregătiri pentru naștereFoto: Getty Images
Kate și William stabilesc ultimele pregătiri pentru naștereFoto: Getty Images

Ducesa de Cambridge și Prințul William fac ultimele pregătiri să întâmpine venirea pe lume a celui de-al treilea copil.

Bebelușul regal este așteptat pe lume în decursul lunii aprilie, la spitalul St. Mary, din Londra, în aceeași aripă de spital în care s-au născut și cei doi frați ai săi, potrivit unor noi informații dezvăluite luni de Palatul Kensington, reședința oficială a Casei Regale. Echipa medicală va fi formată din aceiași doctori care au asistat și la nașterea celui de-al doilea copil al cuplului, prințesa Charlotte. Ginecologul Casei Regale, Alan Farthing, care va conduce echipa de medici la naștere, și-a amânat pensionarea pentru a putea fi prezent la eveniment.

Pentru că vorbim de un eveniment important, măsurile de securitate necesare au jucat și ele un rol important în planificarea nașterii. Ducesa de Cambrigde a rezervat un salon privat în aripa Lindo a spitalului, în același loc unde i-a adus pe lume și pe ceilalți doi copii ai săi. Membrii echipei de securitate vor trebui să verifice cu regularitate încăperea în care Kate va da naștere bebelușului regal, iar după o anumită perioadă de timp convenită de ducesă, camera va fi sigilată complet. Au fost fixate de asemenea interdicții cu privire locurile de parcare și au fost montate bariere în acest scop.

În ceea ce privește discreția cu care Casa Regală dorește să fie tratat evenimentul, s-a stabilit că spitalul va fi anunțat cu doar 5 minute înainte de sosirea lui Kate, pentru a se putea evita răspândirea veștii și pentru ca presa să poată fi ținută la distanță.


    Ducesa și ducele de CambridgeFoto: Instagram
Ducesa și ducele de CambridgeFoto: Instagram

Potrivit Harper's Bazaar, mama ducesei Kate, Carole Middleton va fi cea care va avea grijă de ceilalţi doi copii pe perioada în care părinţii vor fi la spital. Ea va fi de asemenea ajutată de bona lui George şi a lui Charlotte, şi de o cameristă. Unele surse apropiate de Casa Regală susțin că viitoarea mămică se va întoarce acasă în aceeaşi zi sau în ziua următoare pentru a se reface după naștere.

Biroul de presă al prinţului William va fi cel care va face anunţul oficial privind naşterea celui de-al treilea bebeluş al cuplului regal. În anunț vor fi menţionate sexul, greutatea la naştere şi ora la care a venit pe lume copilul. Informaţiile vor fi difuzate şi pe canalele de socializare oficiale, Twitter şi Instagram.

Site-ul de pariuri britanic William Hill a anunţat câteva nume posibile pentru bebeluș precum Mary, Alice, Elizabeth, Alexandra şi Victoria, pentru o viitoare prinţesă, sau Albert, James, Henry, Frederick şi Arthur, pentru un prinț.

Numele bebeluşului ar putea fi făcut public în maximum două zile de la naştere. Nou-născutul va fi al cincilea în ordinea de succesiune la tron.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net