Prințul William, pus la punct de Regina Elisabeta. Moment amuzant!

Ultima actualizare:

    Prințul William a cam supărat-o pe ReginăFoto Getty
Prințul William a cam supărat-o pe ReginăFoto Getty

Monarhiile au pus întotdeauna mare preț pe imaginea pe care o afișează, cu atât mai mult în timpul unor evenimente importante. Regina Marii Britanii se pare că încă este foarte atentă la etichetă și la obiceiurile Casei regale deoarece Prințul William, nefiind prea atent la ce se întâmpla în timpul ceremoniei, primește o atenționare serioasă din partea Reginei.

Membrii Casei Regale au participat la Ceremonia Culorilor, dar în timp ce s-au adunat la balconul Palatului Buckingham pentru a viziona avioanele care urmau să zboare deasupra lor, William era mai preocupat de Prințul George, stând în genunchi în fața lui pentru a-i spune ceva, potrivit Metro.co.uk

Ochii vigilenți ai Reginei însă nu l-au iertat, astfel că aceasta l-a atenționat imediat pe Prințul William să se ridice în picioare pentru a fi atent la ceremonie. Ea nu a părut deloc prea entuziasmată de gestul său, dar comportamentul ei a fost mult mai vizibil, mai ales îmbrăcată într-o ținută de un verde neon, care atrăgea privirile tuturor. 

Come for the queen scolding William, stay for the George facepalm. pic.twitter.com/etvmofiU5m— Brandon McGinley (@brandonmcg) 15 iunie 2016

Come for the queen scolding William, stay for the George facepalm. pic.twitter.com/etvmofiU5m

Când regina ta îți dă un ordin, te supui. Prințul Harry poate fi mândru; în sfârșit nu a mai fost el cel care iese din tiparul obișnuit.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
Impozit - calcule - facturi - FOTO Shutterstock
carmen harra jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net