Prințul William, despre cum a fost când și-a înmormântat mama: «Am simțit-o cu noi»

Ultima actualizare:

    William și Harry erau foarte apropiați de mama lorFoto: Hepta
William și Harry erau foarte apropiați de mama lorFoto: Hepta

Prințul William (35 de ani) a vorbit pentru prima dată despre modul în care a simțit prezența mamei sale, Prințesa Diana, în ziua în care a condus-o pe ultimul drum. Avea doar 15 ani la acea vreme și a fost nevoit să facă cel mai dureros lucru pe care l-a trăit până acum: să meargă în urma coșciugului celei care i-a dat viață.

La 20 de ani de la dispariția lui Lady Di, BBC a comemorat-o pe cea supranumită "Prințesa Inimilor" într-un documentar de senzație. Cei doi fii ai acesteia, William și Harry, au acceptat să-și deschidă sufletul în fața a milioane de telespectatori și să povestească sincer despre tragedia pe care au traversat-o când aveau doar 15, respectiv 12 ani.

"A fost unul dintre cele mai dificile lucruri pe care le-am făcut vreodată: drumul acela. Am simțit că și ea mergea alături de noi pentru a ne ajuta să trecem peste asta", a spus William, în timp ce Harry a adăugat că păstrează vie amintirea momentului în care oamenii adunați de-a lungul șoselei, pentru a-și lua adio de la Diana, au încercat să-l îmbărbăteze și faptul că le-a simțit palmele udate de lacrimi.


    Harry și William au vorbit pentru prima dată despre mama lorFoto: captură video
Harry și William au vorbit pentru prima dată despre mama lorFoto: captură video

Documentarul urmărește opiniile mai multor rude de-ale Dianei și examinează felul în care s-a schimbat monarhia în Marea Britanie de la moartea ei, dar și fenomenul creat în jurul acesteia și ceea ce a provocat un doliu în masă, ținut sincer de cei care au apreciat-o pentru munca ei, pentru sufletul său și pentru tot ceea ce răspândea în jurul său: lumină și candoare.

Momentul în care William a mers în urma coșciugului i-a rămas adânc întipărit în minte, și acum, 20 de ani mai târziu, consideră că este un lucru care nu ar trebui să-i fie niciodată cerut unui copil. "Cred că astăzi nu s-ar mai întâmpla", a sublinat acesta, citat de Daily Mail.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net