Prințul Harry și-a anulat vizita în Olanda în ultimul moment. Motivul are legătură cu Meghan

Ultima actualizare:

    Meghan Markle și prințul Harry vor deveni părinți în cursul zilelor umătoare Foto: GettyImages
Meghan Markle și prințul Harry vor deveni părinți în cursul zilelor umătoare Foto: GettyImages

Nerăbdarea atinge cote înalte în rândul britanicilor, căci Meghan Markle îl poate aduce în orice moment pe lume pe primul copil al cuplului. Micuțul se lasă așteptat întrucât, potrivit ducesei de Sussex, data estimată pentru nașterea acestuia era sfârșitul lunii aprilie. Cu toate acestea, așteptarea pare să se apropie de sfârșit, căci prințul Harry a decis să își anuleze călătoria în Olanda planificată miercurea și joia viitoare.

Prințul Harry i-a surprins pe toți atunci când a anunțat, la începutul săptămânii, că va vizita Olanda, în ciuda faptului că nașterea copilului său este doar o chestiune de timp. Se pare că Meghan Markle va deveni mamă în cursul săptămânii viitoare întrucât prințul a decis să își amâne vizita din motive logistice, după cum este indicat și în comunicatul oficial emis de către Casa Regală a Marii Britanii. El a ales să petreacă timpul alături de soția sa, Meghan Markle, la reședința Frogmore, relatează dailymail.co.uk. 

Povestea de dragoste a celor doi este demnă de un film de Hollywood
Povestea de dragoste a celor doi este demnă de un film de Hollywood

Decizia lui Harry este neobișnuită, căci foarte rar se întâmplă ca un membru al Casei Regale să amâne o vizită cu atât de puțin timp înainte de data oficială la care ar trebui să aibă loc întrevederea. 

Prințul Harry a decernat medaliile la un maraton caritabil organizat la Londra

Prinţul Harry i-a luat pe toţi cei prezenţi prin surpindere atunci când şi-a făcut apariţia la ediţia cu numărul 39 al maratonului caritabil care are loc anual în Londra. Ducele de Sussex s-a întâlnit cu voluntarii care s-au ocupat de organizarea competiţiei sportive, a urmărit concursul şi a decernat medaliile marilor câştigători. Aşa cum ne-a obişnuit, prinţul Harry a făcut baie de mulţime şi a împărţit zâmbete călduroase tuturor. Prezenţa ducelui de Sussex la acest eveniment indică faptul că naşterea fiului său nu se va produce atât de curând precum specula presa internaţională, relatează dailymail.co.uk.

Ce i-a surprins pe reporterii publicaţiei Mirror a fost declaraţia prinţului Harry. “Nu am telefonul cu mine, aşadar dacă naşte Meghan probabil că voi veţi fi cei care vor afla primii, a spus carismaticul duce de Sussex”, pe un ton glumeţ.  În timp ce Harry se află la maratonul organizat în memoria atacului terorist de la Christchurch, Meghan Markle nu a părăsit reşedinţa Frogmore Cottage, iar alături de ea se află mama sa, Doria Ragland, cea care a ţinut prima pagina a ziarelor atunci când a apărut la nunta regală având un piercing în nas.

Povestea de dragoste a ducilor de Sussex, demnă de un film 

Cu puțin timp înainte de nunta care a avut loc pe 19 mai 2018, cuplul a povestit, pentru BBC, cum a început povestea lor de dragoste. În iulie 2016, întâlnirea lor a fost aranjată de către o prietenă comună, apoi s-au văzut o singură dată înainte de a merge împreună cu cortul în Botswana, unde au campat sub cerul înstelat și au petrecut cinci zile care i-au adus mai aproape și i-au făcut să descopere că sunt sortiți unul altuia. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
facebook1 jpg
emil racovita colaj captura video jpg
Bronz - arsuri solare FOTO Shutterstock
62137595 jpg
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net