Prinţul Harry începe o nouă viaţă

Ultima actualizare:

    Prinţul Harry va pune punct carierei militareFoto: Guliver Splash
Prinţul Harry va pune punct carierei militareFoto: Guliver Splash

La 30 de ani, prinţul Harry pune punct carierei militare. El a decis să deschidă un nou capitol în viaţa sa. Va rămâne însă la comanda organizării de ceremonii comemorative.

Prinţul Harry pune capăt carierei sale în armata britanică, în luna iunie. Fiul prinţului Charles s-a pus în slujba coroanei britanice de două ori în Afghanistan. El a intrat în armată în urmă cu zece ani. De aceea, la 30 de ani, hotărârea de a-şi relua viaţa civilă nu a fost uşoară. Fratele prinţului William a ţinut să facă următoarele precizări pe care Palatul Kensington le-a transmis presei: “Studiez opţiunile care mi se oferă pe viitor şi sunt cu adevărat entuziasmat privitor la posibilităţi. Experienţele pe care le-am avut în cursul ultimilor zece ani le voi păstra întreaga viaţă şi voi fi mereu imens recunoscător”.

A fost mai aventurier

Regina Marii Britanii a ţinut ca nepotul său să se angajeze în armată pentru a-şi desăvârşi educaţia. Prinţul Harry a fost mereu mai aventurier. Contrar fratelui său mai mare, prinţul William, acesta a făcut multe prostii, a fost văzut beat în bar, a fost fotografiat în pielea goală, scrie presa franceză. Astăzi, la 30 de ani, prinţul Harry se va dedica organizării de ceremonii commemorative în calitate de căpitan în Household Cavalry. Va avea mai mult timp la dispoziţie să se joace cu prinţul George şi să-l ajute pe fratele lui, William, să se ocupe de al doilea bebeluş regal, care se va naşte în luna aprilie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
furtuna Italia tren  jpeg
parfum_shutterstock 1498408832 jpg
zone depromenada in cucuresti calea victoriei jpeg
Femeie bolnava in pat - eutanasiere - ingrijire FOTO Shutterstock
NATO Joint Warfare Centre jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
supermarket 5202138 1280 jpg
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net