Prinţul Harry a avut nevoie de terapie după moartea mamei: "Au fost doi ani de haos total"

Ultima actualizare:

    Prințul Harry (32 de ani)foto: Hepta
Prințul Harry (32 de ani)foto: Hepta

Moartea Prinţesei Diana a fost un şoc pentru toţi cei apropiaţi, iar copiii ei au fost cei mai afectaţi. Prinţul Harry a povestit că a avut nevoie de ajutorul unui psihiatru pentru că a fost aproape de o cădere nervoasă, după ce ani de zile a refuzat să vorbească despre moartea mamei sale.

Prinţul, care avea 12 ani când Diana şi-a pierdut viaţa într-un accident de maşină, a recunoscut că a apelat la un specialist când avea deja peste 20 de ani, pentru că până atunci a preferat să îşi ignore sentimentele. Decizia de a face terapie a venit după "doi ani de haos total", conform bbc.com

"Pot să spun că moartea mamei când aveam 12 ani şi faptul că nu am vrut să vorbesc despre asta 20 de ani şi-au pus amprenat asupra mea, atât pe plan personal cât şi pe plan profesional. Am fost pe punctul de a avea numeroase căderi nervoase din cauza durerii, dar şi a minciunilor şi concepţiilor greşite pe care le-au auzit", a povestit Harry, care acum are 32 de ani. 

"Modul meu de a rezolva problema a fost să nu mă gândesc la mama. Când am început să vorbesc despre ea, toate sentimentele reprimate au început să se manifeste şi atunci am înţeles că am multe de rezolvat", a mai adăugat Harry, care a dezvăluit că fratele său, William, a fost cel care l-a convins să caute un profesionist. 

Prinţesa Diana a murit într-un accident de maşină, în 1997, la Paris. Anul acesta, cei doi fii, William şi Harry, vor comemora 20 de ani de la moartea ei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net