Prinţul George se pregăteşte să devină Rege. Nu-ţi vine să crezi ce face!

Ultima actualizare:

    Prinţul George are doar 4 anişori şi e atras de filmele clasice
Prinţul George are doar 4 anişori şi e atras de filmele clasice

Are doar 4 anişori şi deja ştie ce vrea de la viaţă! Întrebat recent de jurnalişti ce mai face prinţul George, tatăl acestuia a spus că se uită la desene animate iar filmul lui preferat este demn pentru un viitor rege.

Prinţul George nu are deloc gusturi rele în materie de producţii cinematografice. Preferă o ecranizare Disney clasică din 1994: „The Lion King”. „Ne-am uitat la filmul ăsta de foarte multe ori şi de fiecare dată George este fascinat. Urmăreşte cu sufletul la gură acţiunea anticipând replicile personajelor şi retrăind intens fiecare dramă a acestora”, a declarat Prinţul William pentru presă. Acum o lună Prinţul George şi-a început şcoala în Londra, la instituţia de învăţământ patronată de Thomas Battersea.


    Prinţul William a povestit că a văzut filmul
Prinţul William a povestit că a văzut filmul

La şcoală, Prinţul George preferă să mănânce multe legume şi salată pentru că şi personajele îndrăgite au acest tip de alimentaţie. O producţie după filmul disney „The Lion King” este pusă în scenă pe Broadway şi la 13 noiembrie aniversează 20 de ani de la primul spectacol. Piesa de teatru a adus încasări de 1,4 miliarde de dolari şi continuă să fie un mare succes.

image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net