Prințesa Charlotte are o pasiune nebănuită! O moștenește pe Regina Elisabeta

Ultima actualizare:

    Micuța este mare iubitoare de animaleFoto: Getty
Micuța este mare iubitoare de animaleFoto: Getty

Se pare că micuța Charlotte ( 1 an) seamănă foarte bine cu străbunica ei, Regina Elisabeta. Prințesa este mare iubitoare de animale și adoră mai ales caii, potrivit spuselor mamei sale. Kate Middleton (34 de ani) susține că micuța e fascinată de călărie, deși este deocamdată mult prea mică pentru acest sport.

În cadrul unei recepții oficiale ținue la Palatul Buckingham, Kate și William au vorbit cu atleții britanici care au participat la Jocurile Olimpice de la Rio, printre care și Natasha Baker, campioană la echitație. 

Ducesa de Cambridge i-a povestit sportivei că fiica ei este foarte pasionată de cai și de călărie și că, deși ea nu știe foarte multe despre acest sport, vrea să o susțină pe Charlotte orice pasiune ar avea în viață, potrivit Independent.

„Am întrebat-o pe Kate de copii și mi-a spus foarte entuziasmată că Charlotte e pasionată de echitație și că iubește caii. Poate că va ajunge ca mine în câțiva ani”, a povestit Natasha Baker.

În schimb, George ( 3 ani) este fascinat de scrimă, dar Kate crede că micuțului îi place doar costumația și că nu va fi neapărat un sport pe care își va dori să-l practice când crește.

Kate și William își doresc ca micuții să aibă o copilărie cât se poate de normală. Nu vor să le impună nimic și nu își doresc ca Charlotte și George să îndeplinească „normele” regale. De aceea, ducii de Cambridge își lasă copiii să se dezvolte normal și îi susțin în orice pasiune ar avea, chiar și de la aceste vârste fragede.

image
image
image
image
image
image
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net