Primele victime identificate la Manchester: o fetiță de 8 ani și o superfană Ariana Grande

Ultima actualizare:

    Prima victimă identificată era mare fan Ariana GrandeFoto: arhivă personală
Prima victimă identificată era mare fan Ariana GrandeFoto: arhivă personală

Luni seară, 22 mai, orașul Manchester a fost zguduit de o explozie provocată în cadrul stadionului unde, cu doar câteva clipe înainte, se încheiase un concert de-al Arianei Grande, la care participaseră mii de copii, adolescenți, dar și oameni în toată firea, cei mai mulți însoțitori pentru copiii dornici să-și vadă idolul. Până la această oră, au fost anunțați 22 de morți și 59 de răniți.

Pentru mulți era prima oară când se aflau la un concert, dar, în loc să meargă acasă cu amintiri plăcute, nu au mai plecat deloc. Este și cazul unei copile de doar opt ani. Saffie Rose Roussos venise din Lancashire, nordul Angliei, alături de mama și sora ei, pentru a lua parte la spectacolul preferatei ei. Fetița a murit, iar sora, care are în jur de 20 de ani, și mama sunt în spital, rănite, notează New York Times.

Prima victimă identificată este o tânără de doar 18 ani, mare admiratoare a Arianei Grande, cu care s-a și pozat în 2015. Nu era primul show de-al acesteia la care participa. În plus, susținea o mulțime de artiști și mergea la multe concerte. Georgina Bethany Callander învăța în Lancashire, iar colegii și profesorii ei sunt devastați de cele întâmplate. Din informațiile făcute publice, aceasta a avut-o pe mama sa alături în momentul în care și-a dat ultima suflare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net