Primar, filmat în timp ce priza cocaină! ”Nu lăsa pe nimeni să intre!”

Ultima actualizare:

    Primarul din Dover, Anglia, a fost filmat într-o ipostază compromițătoarefoto: captură
Primarul din Dover, Anglia, a fost filmat într-o ipostază compromițătoarefoto: captură

Primarul unei localități din sud-estul Angliei apare într-un filmuleț în care pare să prizeze cocaină. În încercarea de a se apăra, edilul a oferit o explicație mai mult decât ciudată, care n-a făcut decât să-l acuze și mai mult.

”Ar putea foarte bine să fie praf acidulat.” Aceasta a fost explicația lui Neil Rix, primarul din Dover, în legătură cu filmulețul care a circulat miercuri, 31 de august, pe internet. Rix este filmat într-o toaletă, trăgând pe nas o pudră albă dintr-un bilețel de hârtie rulat.

”Nu lăsa pe nimeni să intre… Închide ușa”, îi spune Neil Rix unui bărbat rămas deocamdată neidentificat. ”Nu vreau să-l vadă nimeni pe consilierul municipal Rix făcând asta”, se mai aude pe înregistrare.

Neil Rix a fost ales primar al localității Dover în mai 2015, conform Evening Standard. Întrebat de reporterii de la BBC despre acest scandal, edilul a spus că nu-și amintește de acest moment, derulat, probabil, în urmă cu șapte-opt ani. ”Oamenii îmi puneau tot felul de lucuri în pahar, eram șantajat. Am răsuflat ușurat că această perioadă s-a încheiat”, a mai spus Rix, adăugând că este cu totu împotriva drogurilor și că nu intenționează să demisioneze.

Consiliul municipal din Dover a transmis printr-un comunicat că circumstanțele în care a fost realizat filmulețul sunt neclare și i-a asigurat pe alegători că vor permite ca acesta să afecteze în vreun fel activitatea primăriei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
statie de metrou pixabay jpg
fabrica pexels jpg
cluj napoca panorama foto shutterstock
printesa marie eleonore si parintii ei captura video (2) jpg
cimpanzeu valencia jpg
Bloc apartament fatada Bucuresti locuinta FOTO Shutterstock
bani pensie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net