S-au îngrozit când au văzut asta într-un palat bântuit FOTO

Ultima actualizare:
Oamenii cred că fantoma este a lui Sybil Penn, moartă în 1562
Oamenii cred că fantoma este a lui Sybil Penn, moartă în 1562

Două adolescente din Marea Britanie, aflate în vizită la palatal Hampton Court, au surprins cu ajutorul telefonului mobil o fantomă ce bântuie locul de 200 de ani.

Încă din 1829, de când i-a fost mutat mormântul, Sybil Penn, supranumită și „Doamna Gri”, a început să bântuie palatul Hampton Court, din Londra. Experiențele paranormale care aveau loc pe holurile somptuoasei clădiri au fost considerate doar niște povești de adormit copiii, însă recent două tinere au surprins o imagine șocantă, scrie Daily Mail.

Când intră fantoma, se răcește camera


    Oamenii cred că fantoma este a lui Sybil Penn, moartă în 1562Foto: The Sun
Oamenii cred că fantoma este a lui Sybil Penn, moartă în 1562Foto: The Sun

În fotografia realizată de Holly Hampsheir (12 ani), cu telefonul mobil, se poate observa foarte clar silueta unei femei, îmbrăcate în haine de epocă, care levitează. Fantoma respectivă plutește prin aer, în spatele verișoarei lui Holly, Brook McGee, însă în imaginea următoare, când adolescenta se întoarce, silueta dispare. Cele două tinere nu și-au dat seama că au fotografiat o stafie decât atunci când s-au uitat peste imaginile din telefon.

„N-am văzut nimic acolo. Oamenii spun că respectiva cameră se răcește atunci când apare fantoma, dar noi habar n-aveam de acest lucru. N-am mai dormit din acea zi”, a povestit Brook McGee.

„Am rămas fără cuvinte. Nu mai era nimeni în acea cameră, iar fantoma a trecut prin cordoanele de separare, deși acestea declanșează alarma dacă sunt atinse”, a mai spus și mama adolescentei.

Palatul Hampton Court este palatul in care a locuit regele Henric al VIII-lea, cel mai sângeros şi mai lipsit de scrupule domnitor din istoria Angliei, faimos în special datorită faptului că a avut șase soții (Catherine de Aragon, Anne Boleyn, Jane Seymour, Anne de Cleves, Catherine Howard și Catherine Parr). Sybil Penn, care a murit în 1562 de variolă, a fost în slujba Reginei Elisabeta I.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net