Prima Doamnă, bătută-măr de soţ

Ultima actualizare:

    Inge s-a  măritat cu  Ali Bongo  Ondimba  în 1994
Inge s-a măritat cu Ali Bongo Ondimba în 1994

De la palat, la sapă de lemn! Inge Lynn Collins, prima soţie a preşedintelui gabonez, Ali Bongo Ondimba, i-a intentat recent proces de divorţ în Los Angeles. Femeia se plânge că nu îi mai trimite bani.

Povestea uneia dintre cele două Prime Doamne ale Gabonului (n.r. ţară situată pe coasta de vest a Africii Centrale) şochează lumea. Inge Lynn Collins Bongo, de 55 de ani, zice că a fost nevoită să fugă la Los Angeles, fiindcă a dus o viaţă de coşmar în palatul soţului, potrivit site-ului tmz. Medicii vrăjitori l-au convins pe soţul său că e nebună şi a început s-o bată, ba chiar ar fi şi mutilat-o.

simeon stalpnicul png

De când a plecat din Gabon, Bongo nu i-ar fi mai trimis nici un chior şi e nevoită să trăiască din ajutoare sociale. Inge este americancă şi l-a cunoscut pe preşedinte în 1991, pe când se afla la studii în SUA. S-au căsătorit 3 ani mai târziu şi au avut 3 copii. La acea vreme, Ali o ţinea numai în reşedinţe de lux, cu avioane particulare la dispoziţie şi toate bunătăţile. După ce i-a murit tatăl, el a trebuit să se întoarcă în ţara natală, unde a devenit şef de stat în 2009. L-a urmat, dar acolo ar fi ţinut-o numai în bătăi. Cea de-a doua soţie a lui Ali BongoOndimba este Sylvia, de 50 de ani.

Regele şi-a ales 14 virgine ca soţii

simeon stalpnicul png

În fiecare an, zeci de mii de virgine dansează cu sânii goi pentru ca una dintre ele să fie aleasă drept o nouă soţie de regele Swazilandului, Mswati al III-lea. Până acum, suveranul acestei ţări din sudul Africii are 14 neveste. Pe ultima a ales-o din 80.000 de virgine în 2014. Anul acesta nu şi-a mai luat nici una, fiindcă 38 de pretendente au murit într-un accident rutier.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
președintele iranian s a prăbușit cu elicopterul FOTO EPA jpg
image
image
image
image
image
image
caragiale eminescu micle jpg
mancare de tip fast food jpg
atena pixabay jpg
musulmani la kaaba reuters
Groapa cimitir FOTO Shutterstock jpg
italia romanca1 jpg
index jpeg
stefan luchian jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net