A prăbuşit avionul pentru că l-au părăsit ambele femei

Ultima actualizare:

    Andreas Lubitz a rămas cu buza umflată după ce i-a recunoscut iubitei, Kathrin, că a înşelat-o cu o stewardesă
Andreas Lubitz a rămas cu buza umflată după ce i-a recunoscut iubitei, Kathrin, că a înşelat-o cu o stewardesă

Noi dezvăluiri incendiare despre copilotul ucigaş, Andreas Lubitz! El a prăbuşit avionul Airbus A320 al companiei Germanwings, cu 149 de suflete la bord, după ce i-a spus iubitei însărcinate că a înşelat-o.

Suferea de depresie severă şi, după ce a fost părăsit de amândouă iubitele, a luat-o complet razna. Andreas Lubitz i-a mărturisit profesoarei de gimnaziu Kathrin Goldbah (26 de ani), care era prietena sa de 7 ani, că a înşelat-o cu stewardesa Maria W. (26 de ani), înainte de a provoca nenorocirea, scrie “Daily Star”.

Stewardesa Maria W.
Stewardesa Maria W.

Dezvăluirea a şocat-o pe partenera sa, care îl înştiinţase pe iubitul infidel, cu numai două săptămâni în urmă, că era însărcinată. Ce putea să fie mai neplăcut decât să audă că tatăl bebeluşului din pântecele său trăise în paralel, cinci luni, cu altă femeie.

Câtă durere a simţit după ce, în urmă cu numai puţin timp, le mărturisise, fericită, elevilor de la şcola din Krefeld, unde preda, că va fi mamă. Kathrin locuia împreună cu Lubitz într-un apartament din Düsseldorf. Acesta s-a arătat încântat că va fi tată şi i-a promis că o va lua de soţie. Profesoara a acceptat bucuroasă propunerea, deşi se purta cu ea ca un despot.

“Îi ordona ce să poarte, cu cine să vorbească şi chiar cât de lungi să poarte fustele”, a dezvăluit o cunoştinţă a lor.

Kathrin ştia că are tulburări psihice, dar nu îşi imagina că sunt atât de grave. Îi tolerase orice, dar infidelitatea nu a putut-o ierta. Tocmai îl părăsise pe Lubitz şi îşi căuta o altă locuinţă, când acesta a prăbuşit avionul în Alpii francezi. Rămăsese cu buza umflată după ce iubita însărcinată “i-a dat papucii”, iar stewardesa nu a mai vrut nici ea să aibă de-a face cu el.

Maria W. a recunoscut că au avut o relaţie clandestină de câteva luni în timp ce lucrau împreună pe zborurile europene. Stewardessa a povestit că îi mărturisise că plănuia să facă “ceva atroce”, care îl va face cunoscut în întreaga lume şi că urla în somn “Ne prăbuşim!”. Maria zice că l-a părăsit pentru că era paranoic, obsedat de cariera de pilot, deşi avea tulburări psihice.

Lubitz lua medicamente împotriva depresiei atât de tari, încât medicii îl avertizaseră să nu conducă nici o maşină, darămite avionul!

Foto: AP
Foto: AP

S-au făcut zob după 41 de minute

Tragedia Zborului 4U9525 al companiei Germanwings a avut loc marţi, 24 martie. Avionul Airbus A320 s-a prăbuşit în Alpii francezi, lovindu-se năprasnic de masivul Estrop la altitudinea de 1.500 de metri şi cu o viteză de 800 de kilometri pe oră, la ora 10.41. Plecase din Barcelona (Spania), la ora 10.00, şi nu mai avea să ajungă niciodată la destinaţie, în oraşul german Düsseldorf. Potrivit anchetatorilor, copilotul Andreas Lubitz l-a îndemnat în repetate rânduri pe pilotul Patrick Sonderheimer (34 de ani) să meargă la toaletă după care a blocat uşa cabinei şi a prăbuşit avionul în munţi. Toţi cei 150 de oameni de la bord şi avionul s-au pulverizat în mici fărâme în urma impactului. 

Compania mamă Lufthansa a filialei Germanwings a anunţat că firmele de asigurări cu care lucrează au rezervat 300 milioane de dolari pentru despăgubirea famiilor victimelor. Numai că banii nu se vor împărţi în mod egal. Despăgubirile se acordă în funcţie de naţionalitatea victimelor. Fiecare ţară are alt mod de a răspunde la întrebarea fundamentală “Cât valorează viaţa unui om”, potrivit unui expert în domeniu. Oricum, se estimează că despăgubirile vor fi de cel puţin 100.000 de dolari per victimă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
ghiozdan shutter 1082255939 jpeg
vouchere de vacanta jpg
uscare par jpg
image png
moda in perioada comunista, expozitie la muzeul judetean olt   foto alina mitran (10) jpg
mihaela bilic instagram jpg
gradinita pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net