Poza unui român muribund, pe pachetele de țigări din UE! Familia a avut un șoc

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Poza unui bărbat român aflat pe patul de spital și care se zbătea între viață și moarte apare pe pachete de țigări care sunt distribuite în toată Europa! Imaginea este însoțită de mesajul „Fumatul cauzează accidente vasculare cerebrale și infirmitate”!

În anul 2014, la nivelul Uniunii Europene a fost aprobată o directivă a Comisiei Europene care impune ca fiecare pachet de țigări să fie însoțit de avertismente ilustrate, într-o tentativă de a informa consumatorii de tutun cu privire la efectele nocive ale fumatului. 

Una dintre aceste imagini îl înfățișează pe un bărbat român originar din Hunedoara care a suferit o intervenție chirgicală complicată în urmă cu doi ani. Pacientul a decedat, dar acesta a fost recunoscut de familia sa, care s-a stabilit în Marea Britanie, atunci când i-au văzut poza pe un pachet de țigări. 

simeon stalpnicul png

”Pozele cu el din timpul vietii sunt izbitoare, în comparatie cu cea de pe pachetul de tigări. Famila este revoltata și vrea să meargă în instanță, unde probabil vom cere daune record fiindcă ei ne-au spus ca își văd tatăl pur și simplu „aruncat” pe stradă, unde îl calcă lumea în picioare iar pozele circulă în toată Europa. Ei nu și-au dat acordul și susțin că nici tatăl lor nu putea să facă acest lucru, pentru că era inconștient, cee ace se vede și în imagine!”, a spus avocatul familiei, Adrian Cuculis.

Familia vrea să ceară daune morale și materiale de milioane de euro deoarece acestui om i s-a folosit imaginea abuziv de producătorii de țigări. 

Parteneri

image
image
image
image
image
image
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net