Poftiţi la marea de pe zgârie-nori!

Ultima actualizare:

    Cea mai mare piscină la înălţime din Singapore este luată cu asalt de turişti din întreaga lume
Cea mai mare piscină la înălţime din Singapore este luată cu asalt de turişti din întreaga lume

E cea mai spectaculoasă întindere de apă! Cea mai mare piscină la înălţime situată pe acoperişul hotelului Marina Bay Sands din Singapore îţi taie răsuflarea. Peste un milion de turişti vin aici să se bălăcească.

Marina Bay Sands din Singapore (n.r. stat-oraş, cea mai mică ţară din Asia de Sud-Est, cu  o populaţie de 4.326.000  locuitori) este mai precis un enorm complex hotelier unic pe planetă, cu 2.560 de camere, 60 de restaurante cu preparate din bucătării tradiţionale din întreaga lume şi cazinou. Însă cea mai mare atracţie a sa este imensa piscină Sands SkyPark, cu suprafaţa de peste un hectar, amenajată pe acoperişul clădirii cu 57 de etaje, la peste 200 de metri înălţime.


    La margine, ai senzaţia  că te poţi scufunda  în gol de la 200 de  metri înălţime
La margine, ai senzaţia că te poţi scufunda în gol de la 200 de metri înălţime

Te apucă ameţeala numai când o vezi! Ai senzaţia că, la orice salt mai amplu şi imprudent, de la marginea piscinei, poţi să te scufunzi sute de metri în gol! Însă tocmai panorama uimitoare a cartierului financiar din Singapore, pe care o vezi în timp ce înoţi, atrage ca un magnet vizitatorii. Deşi hotelul oferă atât de multe camere, turiştii din întreaga lume care vin să se bălăcească în imensa întindere de apă ce arată ca o mare găsesc cu greutate rezervare.


    Palmierii te fac să te  crezi pe malul mării
Palmierii te fac să te crezi pe malul mării

Peste un milion de vizitatori vin anual să încerce senzaţii tari în piscina care are o suprafaţă cât trei stadioane olimpice. Este cea mai mare piscină la înălţime din lume, cu o lungime de 150 de metri, amenajată cu palmieri şi şezlonguri care îţi dau impresia că eşti chiar pe malul mării. Recent, într-un top realizat de canalul britanic de televiziune BBC2, Marina Bay Sands a fost desemnat cel mai uluitor hotel de pe planetă, datorită acestei piscine cu peste o mie de tone de apă. Peste 500 de piloni susţin imensul parc de pe acoperiş pentru asigurarea stabilităţii. Construcţia hotelului proiectat de arhitectul Moshe Safdie, deschis oficial în urmă cu şapte ani, a costat 5,5 miliarde dolari.


    Piscina se află pe  acoperişul complexului  hotelier cu 57 de etaje
Piscina se află pe acoperişul complexului hotelier cu 57 de etaje

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
NATO Joint Warfare Centre jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
supermarket 5202138 1280 jpg
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
femeie cu troler in aeroport jpg
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net