A plătit cu libertatea pentru o şedinţă foto în Luxor! S-a plimbat nud prin templu

Ultima actualizare:

    Marisa a stat alături de membrii tribului pentru o săptămânăFoto: Arhivă personală
Marisa a stat alături de membrii tribului pentru o săptămânăFoto: Arhivă personală

Un fotomodel belgian a avut parte de experienţa vieţii sale pentru care a plătit cu vârf şi îndesat atunci când s-a întors în ţara natală. Marisa Papen a realizat o şedinţă foto unică, alături de un trib, dar a fost condamnată la ani buni de închisoare pentru că pătruns în locurile sfinte egiptene fără să obţină acordul pentru asta.

Fotomodelul a stârnit o dezbatere amplă la nivel mondial după ce a pozat nud într-un templu egiptean, situat aproape de oraşul Luxor.  Marisa Papen a încărcat pozele realizate în timpul şederii sale timp de o săptămână într-o zonă de o frumuseţe sălbatică rară şi a vorbit despre experienţa unică pe care a trăit-o datorită membrilor comunităţii, notează Daily Mail.

”Au propriile lor obiceiuri şi tradiţii, propriile standarde de frumuseţe, o religie a lor, trăiesc viaţa în armonie cu natura. Sunt diferiţi de cum suntem noi, sunt mai aproape de orgini. Au un respect deosebit faţă de natură fiind conştienţi că ei înşişi sunt o parte a ai. Bărbaţii şi femeile îşi fac răni pe piele şi aşteaptă să se cicatrizeze. Fiecare cicatrice reprezintă ceva, există răni făcute pentru a simboliza familia, dragostea sau anumite puteri miraculoase ale animalelor. Am fost intirgată de felul în care arătau, dar şi ei erau fascinaţi de mine. Am decis să îmi rad părul pentru a arăta asemănător cu ei.  După ce am făcut acest gest, am simţit simţit energia lor, vibraţiile lor pozitive care mă învăluiau. A fost pur şi simplu magic”, a scris Marisa pe contul său de Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
itp 1024x681 jpg
Peste alb jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
banner pensii png
piata gorjului jpg
poarta spre lumea de dincolo siberia jpg
629aef51e4e9b pelerinaj șumuleu ciuc jpg
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net