Pippa Middleton, nouă condiție pentru invitații de la nunta sa. Ce le-a cerut aceasta

Ultima actualizare:

    Pippa Middleton le cere invitaților încă un lucru
Pippa Middleton le cere invitaților încă un lucru

Sora Ducesei de Cambridge se va căsători pe 20 mai. Chiar dacă mai sunt doar câteva zile până la marele eveniment, Pippa Middleton nu se oprește din pus condiții. Se pare că pentru marea zi, aceasta le-a cerut invitaților să aibă și ținută de schimb.

Nunta Pippei Middleton este cel mai important eveniment regal al anului acesta, iar regulile, mai puțin obișnuite nu lipsesc. După ce i-a cerut Prințului Harry să vină neînsoțit de iubita sa, Meghan Merkle, la ceremonia de la biserică, pe motiv că nunta trebuie luată în serios și că invitații care vin însoțiți ar trebui să fie căsătoriți, sau măcar logodiți, înainte cu mai puțin de o săptămână de la marele eveniment, acesta a mai impus o condiție.


    Prințul Harry și iubita sa, Meghan Merkleclick
Prințul Harry și iubita sa, Meghan Merkleclick

Se pare că invitații vor fi nevoiți să aibă două ținute pe 20 mai. Mai exact, aceștia trebuie să schimbe ținuta pe care o vor purta la ceremonie, cu o ținută ce va fi purtată la recepție. Schimbarea ținutei nu este neobișnuită pentru mirese, chiar și Kate Middleton schimbându-și rochia Alexander McQueen cu una Sarah Burton pentru petrecere.

Având în vedere că nunta Pippei Middleton a costat aproximativ 250,000 de lire sterline, atunci probabil nu este un lucru atât de incredibil că invitații sunt rugați să aibă două ținute.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net