Pictorial incendiar cu veterani răniți în război! Imaginile te vor lăsa fără răsuflare VIDEO

Ultima actualizare:

    Un proiect inedit demonstrează că veteranii cu membrele amputate sunt extrem de încrezători și de sexyFoto: Michael Stokes
Un proiect inedit demonstrează că veteranii cu membrele amputate sunt extrem de încrezători și de sexyFoto: Michael Stokes

Imaginile cu militarii răniți în război au stârnit reacții pozitive din partea tuturor. Fotograful californian Michael Stokes nu s-a gândit vreodată că pozele făcute de el vor ajunge virale pe internet.

Proiectul a început cu Alex Minsky, un veteran american care și-a pierdut piciorul, în urma exploziei unei bombe amplaste pe drum, în anul 2009, în Afghanistan. La început, Stokes a fost foarte precaut cu privire la modul în care îl portretizează pe Minsky, dar și-a dorit un altfel de unghi de abordare pentru militarii care au suferit răni grave, potrivit Buzzfeed.

Imagini impresionante cu militarii răniți în război

Toate pozele cu veterani de război pe care le-am văzut până acum erau triste. Am vrut să îl pozez în așa fel încât să îl arăt cum este el într-adevăr și l-am lăsat să decidă cum vrea să fie fotografiat”, a spus Stokes.

Alți veterani, femei și bărbați care au rămas cu un handicap în urma războaielor, l-au văzut pe Alex Minsky în această ipostază inedită și și-au dorit să facă parte din proiect. Michael Stokes și-a rugat modelele să pozeze sexy pentru o serie de fotografii tip calendar. În felul acesta, veteranii au demonstrat cât de încrezători și de atrăgători sunt, chiar și cu membrele amputate. Imaginile au fost criticate de anumite grupuri de oameni, însă reacția generală a fost una clopeșitor de pozitivă. 

Stokes și-a pus toate fotografiile într-o carte intitulată "Always Loyal" ("Loial pentru totdeauana" n.r) și speră că se va bucura de un real succes. Fotograful vrea să schimbe prejudecățile pe care le au oamenii față de persoanele cu handicap și să demonstreze cât de atrăgători sunt veteranii răniți în război. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net