A pictat cu penisul la «Francezii au talent»

Ultima actualizare:

    A pictat cu  penisul timp de  câteva minute
A pictat cu penisul timp de câteva minute

Apariţie-şoc! Spectatorii şi telespectatorii show-ului ”Francezii au talent” au avut parte recent de scene de neimaginat în direct la televiziune: un participant şi-a scos penisul şi a pictat cu el un portret.

Canadianul Brent Raz Fraser a fost marea surpriză a sezonului 10 al show-ului de televiziune ”Francezii au talent”, de la canalul M6, scrie ziarul ”Daily Mirror”. Sub privirile şocate ale juraţilor, spectatorilor şi ale telespectatorilor, bărbatul de 31 de ani şi-a dat jos chiloţii pe scenă, scoţându-şi organul sexual în erecţie, fără pic de jenă. Apoi, Brent şi-a înmuiat penisul într-o vopsea neagră şi a început să picteze.

simeon stalpnicul png

Toată lumea din sală a izbucnit în râsete şi strigăte de uimire,femeile s-au îmbujorat la faţă. Nu le venea să creadă ce vedeau. Însă canadianul nici nu s-a sinchisit de reacţia spectatorilor. El a pictat cu mare atenţie un portret, în câteva minute, despre care nimeni nu a putut să spună că arăta rău. Oare ce reacţie ar fi avut Mihaela Rădulescu şi colegii juraţi dacă Brent Raz Fraser sau un alt participant ar fi prezentat un astfel de meşteşug la ”Românii au talent”?!

Ei au cântat la pian cu organele sexuale

simeon stalpnicul png

Doi greci au avut şi ei curajul de a se dezbrăca pe scenă. Ei şi-au scos penisurile din pantaloni în direct la televiziune în cadrul show-ului “Grecii au talent”. Apoi au cântat în tandem la pian cu organele sexuale sub privirile uluite ale spectatorilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net