Pașaportul de refugiat găsit la locul atentatelor din Paris e fals?

Ultima actualizare:

    Autoritățile franceze nu au putut confirma veridicitatea actuluiFoto: scmp.com
Autoritățile franceze nu au putut confirma veridicitatea actuluiFoto: scmp.com

După atentatele din Paris care au avut loc vineri (13 noiembrie), în toată Europa sunt căutați teroriștii. La locul tragediei, autoritățile franceze au găsit un pașaport de refugiat sirian, dar Ministrul de Interne al Germaniei, Thomas de Maizier, susține că a fost „plantat" acolo pentru a stârni ura oamenilor împotriva imigranților.

Autoritățile franceze au găsit pașaportul unui solicitant de azil lângă unul dintre atacatorii kamikaze de la Stade de France. Este vorba despre un bărbat pe nume Ahmad al Mohmaad. Ministrul de Interne al Germaniei, Thomas de Maziere, este aproape sigur că actul în cauză a fost „plantat" la locul tragediei, potrivit The Huffington Post.

El susține că pașaportul arată că bărbatul ar fi trecut prin Grecia, Serbia și Croația, ceea ce ridică anumite semne de întrebare pentru că e un comportament ciudat pentru un refugiat care solicită azil. Thomas de Mazier a precizat că, cel mai probabil, pașaportul a fost pus acolo pentru a stârni ura pe care o au oamenii față de refugiați, deși aceștia din urmă fug tocmai de astfel de atentate care au loc aproape zilnic în Siria. Atacurile teroriste de vineri (13 noiembrie) au fost revendicate de gruparea teorristă ISIS (Statul Islamic), care a anunțat că vor urma multe altele, în toată Europa.

Operațiune antiteroristă în Franța: doi suspecți au murit

Miercuri dimineață (18 noiembrie), forțele speciale franceze Raid au intervenit în localitatea Saint-Denis, situată la periferia Parisului. Numeroase focuri de armă au fost auzite în centrul orașului. Operațiunea s-a încheiat cu reținerea a șapte persoane suspectate că au fost implicate în atentatele teroriste de vineri (13 noiembrie). Alte două persoane au murit. Este vorba despre o femeie kamikaze, care s-a aruncat în aer, iar un bărbat a fost ucis de către forțele de ordine.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net