Soțul a părăsit-o după ce a slăbit 32 de kilograme! Ce l-a deranjat

Ultima actualizare:

    Angela Crickmore FOTO: Arhiva personală
Angela Crickmore FOTO: Arhiva personală

Angela Crickmore este o femeie în vârstă de 36 de ani din Londra, care s-a luptat toată viaţa cu kilogramele. Ajunsese să cântărească 82 de kilograme atunci când şi-a schimbat stilul de viaţă.

Decizia de a continua bătălia cu kilogramele care puseseră stăpânire pe trupul ei, dar şi hotărârea de a o câştiga de dată această au venit după o discuţie cu o prietenă.

Primul pas a fost să meargă din ce în ce mai mult pe jos, apoi a început să facă sport pentru o alimentaţie sănătoasă. În acest momemt tânăra cântăreşte doar 50 de kilograme şi are o masă musculară bine dezvoltată, scrie Daily Mail.

Kilogramele se datorau unui stil de viaţă sedentar: mergea la serviciu, gătea şi îşi petrecea serile că să aibă grijă de soţul ei. În ciuda faptului că Angela era presată de prieteni să facă ceva cu trupul sau, această spunea mereu că se simte frumoasă, că soţul o iubeşte aşa cum este.

Aşa arăta înainte
Aşa arăta înainte

Când şi-a văzut o prietenă că a reuşit să slăbească, acela a fost momentul în care a decis că poate şi ea să facă acelaşi lucru. Angela a căutat pe internet diete şi a apelat la una care îi permitea să mănânce din trei în trei ore.

Noul stil de viaţă a schimbat complet şi felul în care gătea, iar de aici au început şi micile certuri cu soţul, care o susţinuse până atunci în procesul de slăbire. După nouă ani de căsnicie, cei doi au luat decizia să se despartă, dar Angela este fericită cu felul în care arată şi împăcată cu gândul că a făcut ceea ce a considerat că este mai bine pentru ea.

În momentul de faţă, Angela speră să devină în curând antrenor de fitness: "Vreau să ajut oamenii. Mă face să mă simt bine.", a declarat femeia în vârstă de 36 de ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net