Panică pe aeroportul din Istanbul! Armata a tras în oameni

Ultima actualizare:

    Turcia se află sub asediuFoto AP
Turcia se află sub asediuFoto AP

Situaţia degenerează rapid în Turcia, după ce armata a anunţat că a preluat controlul ţării. Preşedintele Turc, Recep Erdogan, care nu poate ateriza în ţară, le-a cerut oamenilor să iasă în stradă, pentru că "nu există forţa mai mare decât poporul". Cu toate acestea, situaţia devine din ce în ce mai periculoasă.

Aeroportul din Istanbul a fost înconjurat de tancuri, iar martorii spun că s-au auzit focuri de armă. S-a instalat haosul pe aeroport, oamenii au intrat în panică şi au început să se calce în picioare. Parlamentul Turciei este şi el înconjurat de tancuri şi au fost raportate focuri de arme în zonă. Se vorbeşte deja de victime, iar imaginile transmise de televiziunile lumii arată oameni împuşcaţi în plină stradă.

Nici la Ankara situaţia nu este mai liniştitî. S-au auzit explozii puternice în capitala Turciei. S-au produs deflagraţii la principala autogară din oraş. Potrivit presei locale, clădirea serviciilor de informaţii este în flăcări. O altă deflagraţie s-a produs în apropiere de televiziunea publică din Ankara.

Ştire în curs de actualizare

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
sticla ketchup1 jpg
cosmos 7682504 1280 jpg
condimente pixabay jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
Ziua Regalităţii  10 Mai, ziua cu triplă semnificaţie istorică jpeg
Muste insecticide larvicide capcane scaled jpg
izvorul tamaduirii ce nu ai voie sa faci in aceasta zi sfanta ca pastele 1 jpg jpeg
icoana Izvorul Tamaduirii
image
actualitate.net
image
actualitate.net